E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmenike'den para sayma görüntüleri cevabı---

Emenike'den para sayma görüntüleri cevabı

Emenike'den para sayma görüntüleri cevabı
21 Ağustos 2013 - 10:34 borsagundem.com

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen yıldız oyuncu Emmanuel Emenike önemli açıklamalarda bulundu

Yaklaşık 2 yıllık aradan sonra yeniden Fenerbahçe'ye geri dönen Emmanuel Emenike takvime verdiği röportajda taraftara önemli mesajlar verdi. Taraftardan Arsenal maçı için 'inanç' ve 'destek' bekleyen Emenike, 'para sayma görüntüleri'ne cevap olarak kahkaha attı.
"TARAFTAR İNANSIN YETER"
-Arsenal önünde çok kritik bir maça çıkacaksınız. Nasıl bir 90 dakika bekliyorsun?
Bizim için çok güzel bir maç ve iyi bir fırsat olacak. Son maça çok büyük hayal kırıklığına uğradık Konya'da. O yüzden her oyuncu Arsenal maçında bunu telafi etmek için bir adım daha fazla atacak. Aramızda böyle konuştuk. Takım olarak biz de çok kaliteliyiz. Ne Arsenal'in hocası Arsene Wenger'e ne de başka birine kendimizi kanıtlamak için oynamayacağız. Biz geçen senenin yarı finalisti olarak bu maça çıkacağız ve en iyisini yapacağız. Taraftarımızın desteğiyle bunu başaracağımıza inanıyorum.
-Süper Lig'de şampiyonluk yarışında hangi takımla çekişirsiniz?
Şu anda tahmin yapmak zor. Daha ilk hafta geride kaldı. Ama Fenerbahçe bu sene elinden geleni yapacak. Gerekeni yapacağımıza inanıyorum. Taraftarımız desteğini esirgemesin yeter.
"EN İYİSİ OLACAK!"
-Gol krallığı için ne düşünüyorsun?
Golü mutlaka birisi atar. Ben ya da bir başkası. Ben istediğim kadar gol atayım takım kazanmadıkça bir işe yaramıyor. Birlikte oynamamız ve golleri birlikte atmamız gerekiyor. Gol krallığı konusunda kendimi baskı altında tutmak istemiyorum. Ben tek başıma oynamıyorum. Takım oyuncusuyum. O yüzdren arkadaşlarımla birlikte oynamak en önemli şeydir.
-Futbolcu olarak idolün kim?
Benim için Daniel Amokachi çok önemli bir isimdi. Kendime hep onu örnek aldım. Zaten fubol stilimiz de birbirine benziyor.
"DOSTLUĞU ÇOK SEVİYORUM"
-Türkiye'ye geliş hikayen nasıl oldu?
Önce Ankaragücü için geldim. Beni denemek istediler. Ama iki takım başkanları arasında maddi anlamda mütabakat sağlanamadı. Anlaşmaya varılamadı. G.Birliği'ne gittim. Türkiye'den birçok Anadolu takımı benimle ilgilendi. Bir dostluk maçında Karabük'ün hocası Yücel İldiz beni beğendi. Daha sonra Karabük ile antrenmana çıktım. Beğenildim ve Türkiye maceram başladı.
-Ailenden biraz bahseder misin...
10 kardeşiz. 7 erkek 3 kız. Annem ve babam Nijerya'da yaşıyor. Babam işadamı ama artık ben ve kardeşlerim para kazandığı için çalışmıyor. Herkesle dost olmayı seven bir insanım.
"ÖNCE BARÇA SONRA FENER"
-Boş zamanlarında play-station'da PES oynadığını biliyoruz. Hangi takımı alıyorsun. Takımda en iyi kim?
Spartak Moskova'da oynarken hep Barcelona'yı seçiyordum. Şimdi ise hep Fenerbahçe'yi alıyorum ve hep kazanıyorum. Şu anda takım arkadaşlarımdan kimseyle oynamadım. Ama Emre'nin iyi olduğunu duydum. Fakat en iyisi benim...
-Peki para sayma görüntüleri ile ilgili ne söyleyeceksin?
Ben ancak buna gülerim. O görüntüler hiçbir zaman ortaya çıkmayacak! Çünkü öyle bir görüntü yok. Bunu artık herkes biliyor.
-Neden geri döndün?
Çünkü bu benim hayalimdi. Bu kulübe gönül bağım ve borcum var. Artık geleceğe bakıyorum. Burada kupalar kazanmak istiyorum.
"YANAL'I MAHÇUP ETMEYECEGİM"
Emenike, yeni teknik direktörü Ersun Yanal'la ilgili de çok içten açıklamalar yaptı. Nijeryalı yıldız, "Beni istediğini ve çok güvendiğini söyledi. Benden çok şey beklediğini anlattı" diye konuştu.
Yanal'ı mahçup etmeyeceğini söyleyen Emenike, "Hem onun için hem de büyük taraftar için elimden geleni yapacağım. Onun güvenini boşa çıkartmayacağım. Bana güvenenleri utandırmayacağım" dedi.
Vatandaşı Yobo hakkında da konuşan Emenike, "Yobo benim büyük ağabeyim gibidir. Ne zaman ihtiyacım olsa yanımda oldu. Ona müteşekkirim. Her zaman bana yol gösterdi. Her insanın hayatında önemli bir vardır, benim için bu isim Yobo'dur. Onun hakkını ödeyemem" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)