E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEljif Elmas'tan Fenerbehçe'den 1.5 milyon euro talebi---

Eljif Elmas'tan Fenerbehçe'den 1.5 milyon euro talebi

Eljif Elmas'tan Fenerbehçe'den 1.5 milyon euro talebi
04 Temmuz 2019 - 15:05 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas, senelik 500 bin euroluk ücretinin 1.5 milyon euroya çıkarılmasını talep etti. 19 yaşındaki yıldız, şartlar oluşmazsa transfer olmak istiyor.

Napoli'nin transfer etmek istediği Fenerbahçeli Eljif Elmas, yakın çevresine duyduğu rahatsızlıkları dile getirdi. 19 yaşındaki yıldız futbolcunun, yaklaşık 500 bin Euro olan senelik ücretinin az olduğunu belirtip "Benim ailemi de düşünmem lazım. Ekonomik olarak rahatlamam lazım... Fenerbahçe'yle devam edersem yeni kontrat ve yıllık 1.5 milyon Euro talep edeceğiz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Sözcü Gazetesi'nden Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, İtalya Serie A'da oynamaya sıcak baktığını belirten Makedon yıldız, ücret konusunda iyileştirme yapılmazsa transferi için izin isteyeceğini yönetime iletecek.

YÖNETİM BEKLEMEDE

İtalyan basını Napoli'nin Eljif transferinde ısrarcı olduğunu yazdı. Carlo Ancelotti'nin takımda görmek istediği genç futbolcu için İtalyan kulübün 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade edildi. Yönetim, resmi teklifi bekliyor.

NAPOLI ISRARCI

İtalyan kulübü, Eljif Elmas'ı almak için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. Sarı-lacivertli kulüp 15 milyon eurodan aşağıya 19 yaşındaki yıldızını satmaya sıcak bakmıyor.

Napoli Kulübünün yetkililerinin, Eljif'in menajerliğini yapan babasıyla telefonda bir görüşme yaparak, futbolcunun beklentilerini sordu. Napoli, Eljif Elmas'a Fenerbahçe'den kazandığının çok üstüne bir yıllık maaş verme sözü verdi. Eljif Elmas cephesi de, Fenerbahçe Kulübüyle a

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah09 Temmuz 2019 16:37

    Eljif elmas napoli ye satılsın bence eğer iyi bonservis ücreti vereceklerse orta düzey teknik futbolcu her zaman bulunur hem alt yapıdan hemde dış transferden diyeyim.

  • Emrah08 Temmuz 2019 23:52

    Eljif elmas üst düzey futbolcu değil ancak kuvvetli kadrolarda kadro derinliğinden dolayı iyi yedek olur yetenekli fakat orta düzey üst düzeye çıkış yaşaması zor seneye 20 yaşında olacak yaşı ufak değil.emre bölezoğlu 18 yaşında üst düzey futbolcuydu.

  • hakan05 Temmuz 2019 01:21

    Topa kız gibi vuran  kaleyi bile tutturamayan bu topçuyla napolinin ilgilendiğine inanan 1 tane futbolsever varmıdır ki acaba :D

  • rasim04 Temmuz 2019 15:16

    15 milyon yuroya 11 tane futbolcu alırsınız,,,satın.

  • erdinç04 Temmuz 2019 15:15

    Satın,,turşusunu mu kuracaksınız.