E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEkspres Yatırım tarih oldu---

Ekspres Yatırım tarih oldu

Ekspres Yatırım tarih oldu
24 Mayıs 2019 - 14:27 borsagundem.com

Ekspres Yatırım faaliyet izinlerinin tamamının iptal edilmesi talebiyle Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulundu

BORSAGUNDEM.COM

Ekspres Yatırım Menkul Değerler A.Ş. faaliyet izinlerinin tamamının iptal edilmesi talebiyle Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulundu. Başvurunun Kurulca uygun görülmesi halinde şirket sona erecek ya da faaliyet konusunu değiştirerek sermaye piyasası faaliyetlerini durduracak. Böylelikle aracı kurum olma niteliğini kaybedeceği vurgulandı.

SPK Başkanlığı'ndan Ekspres Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye ilişkin yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Ekspres Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Şirket) faaliyet izinlerinin tamamının iptal edilmesi talebiyle Sermaye Piyasası Kurulu'na (Kurul) başvuruda bulunmuştur. Başvurunun Kurulca uygun görülmesi halinde Şirket sona ermek ya da faaliyet konusunu değiştirmek suretiyle sermaye piyasası faaliyetlerini durduracak ve aracı kurum olma niteliğini kaybedecektir. Bu nedenle, Şirket'ten yatırım hizmet ve faaliyetleri ile yan hizmetlerle ilgili olarak herhangi bir hak veya alacağı bulunduğu iddiasında olan müşterilerin, dava açılmış olması halinde dava açıldığına ilişkin mahkemeden alınacak derkenarı, takip yapılması durumunda takibe ilişkin belgeleri ya da aracı kurum nezdindeki hesabı ile mutabık olmadığı tutara ilişkin beyanı işbu ilan tarihinden itibaren 3 ay içinde Şirkete ve Kurula göndermeleri gerekmektedir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • REİS24 Mayıs 2019 22:24

    Bizim borsa İstanbul kasinosu olmuş büyük parası olan üç beş kişi bir hafta önce oturup güzel bir yerde yemek yiyorlar kararı orda veriyorlar hangi kağıda gireceklerine ufak ufak toplamaya başladı mı küçük yatırımcı oltaya takılmaya başlar bir silkeledimi hepsi dökülür

  • Volkan24 Mayıs 2019 18:28

    Ekspres Yatırımı alanlar kumarhane tecrübemizi aktaracağız farklı bir aracı kurum olacağız demişlerdi, demek masa büyük geldi kaçtılar. Bizim BIST dünyanın en zorlu borsası, iblisden yardım almadan kazanmak zor.

  • ADAM24 Mayıs 2019 18:13

    Vay be Expres, babaların kurumuydun, seni asla unutmayacağız!

  • Dd24 Mayıs 2019 21:07

    DOĞDU DEYON ADAM KARDEŞ.  RAHMETLE  ANACAGIZ.  EXPRESS GİDER  KARA TREN GELİR.