E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEkonomi Politikaları Kurulu toplandı---

Ekonomi Politikaları Kurulu toplandı

Ekonomi Politikaları Kurulu toplandı
25 Ekim 2018 - 21:09 borsagundem.com

Ekonomi Politikaları Kurulu, Erdoğan başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplandı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Politikaları Kurulu toplantısına başkanlık etti. Çankaya Köşkü'nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği ve basına kapalı gerçekleşen toplantı, 1 saat 35 dakika sürdü.

Toplantıda, Ekonomi Politikaları Kurulu üyeleri Nihat Zeybekci, Dr. Cemil Ragıp Ertem, Yiğit Bulut, Gülsüm Azeri, Hakan Yurdakul, Doç. Dr. Hatice Karahan, Korkmaz Karaca, Mehmet Ali Akben, Meltem Taylan Aydın, Prof. Dr. Servet Bayındır ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da hazır bulundu.

Ekonomi ile Kültür ve Sanat Politikaları kurullarının başkanvekilleri belirlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından, Nihat Zeybekci Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili, İskender Pala da Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Başkanvekili olarak görevlendirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ..26 Ekim 2018 00:26

    bence kadro sadece bir kişinin ağzına bakıp, adımlar atıp şak şak alkışlıyor. gerçekten iş yapacak, inandığı değerler doğrultusunda mücadele edip, ülke menfaatlerini ön planda tutup ünvanını ortaya koyacak kişiler yok. kadro benım görduğum şak şak şak yapacak aşlkışçılardan oluşuyor... fikir üretmeyen, bir ağızdan çıkacak olayı destansı olarak dile getirip, koltukda kalma mücadelesi verecek tipler goruyorum. hakkaten çok yazık. geçmişi ekonomi ve okullar olan kişileri görememek çok yazık

  • atakan26 Ekim 2018 00:06

    Bu işler yiğit bulut ile cemil ertem ile yürümez. baş danışmanlar sayesinde dolar 7,22 tl euro 8,22 tl. enflasyon 24.52 faizler 24 oldu. İyi danışmanlık yapsaydılar bunlar olmazdı.

  • Talip 25 Ekim 2018 23:56

    Gayet güzel yorumlar begenmeyenlerrin nesi zoruna gitmiş acaba yoksa beyinleri mi yok?

  • Mustafa Kemal Kiral25 Ekim 2018 23:17

    Sayistayin belgelerinde 2007 den beri McKinsey ile calisildigi goruluyor. Doneminin varlik fonu baskaninin tum bilgilerimizi McKinsey e de verebilirsiniz diye imzasi var. Bu da mi gol degil? Utanmiyormusunuz?

  • sinyor25 Ekim 2018 23:00

    2 yil önce Yiğit Bulut dolar 2.50 üstü olmaz yok mok atip tutuyordu.Kendisini malesef dinledik. sonuç dolar 7 yi geçti. memleketdeki danismanlara bak bee... ne deseler tersi çikiyor...

  • Cepacil26 Ekim 2018 01:21

    Söylenmesi gerekeni söylüyor satın alınmışları takip etmeyin sizde 😊