E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDursun Özbek takıma odaklanacak---

Dursun Özbek takıma odaklanacak

Dursun Özbek takıma odaklanacak
16 Aralık 2016 - 12:25 borsagundem.com

Riva ile Florya arazileri için yetkialan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türk Telekom Arena’nın irtifak hakkını da elde etti

Galatasaray'da yönetimin attığı bütün adımlar tek tek gerçekleşmeye başladı. Önce Riva ile Florya arazileri için üyelerden yetki alan Başkan Dursun Özbek ve ekibi, ardından Türk Telekom Arena'nın irtifak hakkını da elde etti. Sarı-kırmızılı yöneticiler, şimdi Türk Telekom Arena Stadı'nın yanına yapılacak olan basketbol salonu için son adımı atmaya hazırlanıyor ve inşaata başlanıyor. Yönetim, masada zafer üstüne zafer elde ederken, yeşil zeminde işleri bir türlü yoluna sokamadı.

TARAFTAR MEMNUN DEĞİL

Cimbom, ligde üçüncü sırada olmasına rağmen ortaya konan futbol hiç kimseyi memnun etmedi. Türkiye Kupası'nda ise alt liglerle oynadığı iki karşılaşmayı 1-1'lik sonuçlarla bitirebilen sarı-kırmızılılarda tepkiler artmaya başladı. Teknik Direktör Riekerink ile yollarını ayırmayı da planlayan G.Saray yönetimi, devre arasında önemli adımlar atmayı hedefliyor. Başkan Özbek en az iki transferle takımı güçlendirerek, taraftarın yüzünü güldürmek istiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)