E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDursun Özbek: Riekerink ile yollarımızı ayırdık---

Dursun Özbek: Riekerink ile yollarımızı ayırdık

Dursun Özbek: Riekerink ile yollarımızı ayırdık
14 Şubat 2017 - 19:32 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni teknik direktör konusunda resmi açıklamayı yaptı.

Dursun Özbek, Jan Olde Riekerink ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Başkan Dursun Özbek, "Galatasaray'ın başarısı için sayın Riekerink ile yollarımızı ayırdık, kendisine bu durumu ilettik. Teknik direktör çalışmalarına Çarşamba gününden itibaren başlayacağız. Yeni teknik direktörle ilgili çalışmalarımız yarın sabahtan itibaren başlayacak. Riekerink'in altyapıya dönüp dönmeyeceği henüz belli değil" dedi.

Igor Tudor sözleri
Sneijder ve Igor Tudor hakkında da konuşan Özbek, "Sneijder takımdaki en önemli profesyonel, takımdaki en önemli oyuncularımızdan biri. Boşta olan ya da sözleşmesi müsait olan teknik adamlar ile görüşeceğiz. En kısa süre içerisinde teknik direktörümüzü açıklamak istiyoruz. Igor Tudor konusunda bir açıklama yapmak istemiyorum, çalışmalarımız Çarşamba günü başlayacak. Bu toplantıda sadece Riekerink'in durumunu değerlendirdik ve nihai bir karar vardık. Riekerink'in alt yapımızdaki görevine devam edip etmeyeceği belli değil. Ben taraftarlardan sadece bu şampiyonluk yolunda hep beraber olmamızı istiyorum." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,69
En Yüksek: 8,86
En Düşük: 8,57
Değişim 0,81 %
FK: 25,99
PD / DD: -4,97
İşlem Hacmi 419.065.646
Toplam Adet: 48.049.027
Ağırlıklı Ort.: 8,64
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)