E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDünya yıldızı geliyor!---

Dünya yıldızı geliyor!

Dünya yıldızı geliyor!
06 Temmuz 2013 - 07:10 borsagundem.com

Beşiktaş'ın yeni teknik direkötrü Slaven Bilic, adını sır gibi sakladığı yıldız oyuncunun ismini açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, dün düzenlediği basın toplantısının satır aralarında ağzındaki baklayı çıkardı... İşte Bilic'in, Beşiktaş'ın Almeida'nın ayrılık ihtimaline karşın kulübü Tottenham'dan satın alma opsiyonu ile kiralamak için girişimlere başladığı ve kendisine 3.5 milyon Euro teklif ettiği öne sürülen Togolu santrfor Adebayor ile ilgili itiraflarının yanı sıra istediği oyun anlayışına ilişkin açıklamaları:
Hangi hocaya sorsanız Adebayor'u takımında görmek isteyecektir. Adebayor'u kim istemez ki. Ancak şu anda size Adebayor hakkında açıklama yapamam.
Yaratıcı, topa hakim olan, oyunu hem savunma hem de hücum anlamında iyi organize eden bir takım istiyorum. Futbolun gerçekliğinde Akhisar'a karşı başka, G.Saray'a karşı başka oynamanız gerekir. Koşullar neyi gerektiyorsa öyle oynayacağız.
FERNANDES HARİKA
Bilic, "Fernandes üst düzey bir oyuncu. Takımımızın en iyisi. Ondan tahmin edeceğinizden daha fazla beklentilerim var" dedi. Hırvat teknik adam kalması durumunda Almeida'dan da üst düzey bir performans beklediğini vurguladı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)