E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDrogba'yı kadınlar uğurlayacak---

Drogba'yı kadınlar uğurlayacak

Drogba'yı kadınlar uğurlayacak
13 Mayıs 2014 - 03:06 borsagundem.com

Erciyes maçıyla veda edecek yıldız golcü için Yönetim Mancini'ye "Son maçta oynat" ricası yapacak. Son maçta ceza nedeniyle tribünler kadınların

Ve efsane için veda vakti... Galatasaray’ın dünyaca ünlü yıldızı Didier Drogba, Galatasaray tribünlerini hafta sonunda son kez selamlayacak...

Ali Naci Küçük'ün Hürriyet'teki haberine göre  kasığındaki fıtık süphesi nedeniyle yaklaşık bir aydır sahalardan uzak kalan Drogba, sezonun son maçı olan Kayseri Erciyesspor sınavıyla birlikte G.Saray defterini de kapatacak.

Yönetim, Fildişi Sahilli oyuncuya bir jest yapmak için kolları sıvadı. Didier Drogba’yı başarılı performansı nedeniyle onore etmek isteyen yönetim, tecrübeli futbolcunun seyircilerini son kez selamlaması adına Mancini’den istekte bulunacak.

SON KARARI KENDİSİ VERECEK

6 Nisan’da oynanan Fenerbahçe derbisinden bu yana sakatlıkla boğuşan Drogba’yı, son kez Arena’da görmek için böyle bir talepte bulunacak olan yönetime İtalyan çalıştırıcının da olumlu cevap vermesi bekleniyor. Sakatlığının izin vermesi halinde Didier Drogba da bir aksilik olmazsa Kayseri Erciyesspor maçı kadrosuna alınacak ve son 5 dakikada oyuna girecek.
Katar’da gördüğü tedavi sonrası henüz tam kapasiteyle oynayacak duruma gelemeyen Drogba, sarı kırmızılı formayla böylece son kez Türk Telekom Arena Stadı’nın çimlerinde boy gösterecek.

HEDEFİ DÜNYA KUPASI’NDA OYNAMAK

G.Saray’ın cezası nedeniyle kadın ve çocuklar önünde oynanacak maç öncesi idmanlara katılmayan ve Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Drogba’nın cuma günü İstanbul’a dönmesi bekleniyor. Cumartesi akşamı TT Arena’daki maçta kaderin cilvesine bakın ki kadınlar uğurlayacak. Dünya Kupası’nda oynamayı hedefleyen Drogba, “Forma giyerim” derse, Kayseri Erciyesspor sınavında belki de daha uzun süre forma giyerek alkışlarla, Türkiye macerasını tamamlayacak. Galatasaray defterini kapatacak.

DROGBA’NIN GALATASARAY KARNESi

2012-2013 SEZONU 

KULVAR MAÇ GOL ASİST
SÜPER LİG 13 5 6
şampiyonlar ligi 4 1 -

2013-2014 SEZONU

KULVAR MAÇ GOL ASİST
SÜPER LİG 24 10 4
ŞAMPİYONLAR LİGİ 8 2 3
SÜPER KUPA 1 1 -
TÜRKİYE KUPASI 3 1 -

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)