E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​Drogba ve Eboue, PFDK'ya sevk edildi---

​Drogba ve Eboue, PFDK'ya sevk edildi

​Drogba ve Eboue, PFDK'ya sevk edildi
12 Aralık 2013 - 21:01 borsagundem.com

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli iki futbolcusu, Elazığspor maçında Nelson Mandela için tişörtlerinde yer alan mesajlar nedeniyle PFDK'ya sevk edildi

Galatasaraylı futbolcular Didier Drogba ve Emmanuel Eboue, vefat eden eski Güney Afrika Devlet Başkanı Nelson Mandela için Elazığspor maçında tişörtlerinde yer alan mesajlar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Konuyla ilgili AA muhabirine bilgi veren Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, iki futbolcunun da PFDK'ya sevk edildiğini bildirdi. 

Ergün, futbolcularıyla ilgili kararın önümüzdeki hafta içinde verilmesini beklediklerini kaydetti.

Drogba, Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor ile yaptıkları maçta, 69. dakikada oyundan alınırken formasını çıkarıp, üzerinde "Thank you Madiba" (Teşekkürler Madiba) yazılı tişörtüyle sahadan ayrılmış, ilk yarının bitiminde formasını çıkaran Eboue'nin tişörtünde ise "Rest in Peace Nelson Mandela" (Huzur içinde yat Nelson Mandela) mesajı yer almıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)