E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDrogba gidiyor mu?---

Drogba gidiyor mu?

Drogba gidiyor mu?
27 Aralık 2013 - 13:17 borsagundem.com

Galatasaray'la Didier Drogba arasında yapılan sözleşme yenileme görüşmelerinde hala bir uzlaşma çıkmadı

Ünal Aysal yönetimi, Drogba’nın ilerlemiş yaşı nedeniyle 1 yıllık sözleşme karşılığında yıldız oyuncuya 4 milyon euro öneriyor.

Chelsea ve Arap ülkelerinden cazip teklifler alan Drogba ise hepsi nakit 8 milyon euroluk 2 yıllık kontrat istiyor.

ABD ve Katar’dan cazip teklifler alan, Jose Mourinho’nun yönetimindeki Chelsea’nin radarında olan Didier Drogba , Galatasaray’da 4 milyon euronun yanında maç başına 15 bin euroya oynuyor.

Sarı-kırmızılı yönetim, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Drogba’ya aynı şartlarda 1 yıllık yeni anlaşma önermişti. 2 yıl daha yani Mayıs 2016′ya kadar kalmak isteyen Fildişili golcünün şartı ise 2 yıllık parası 8 milyon euroyu nakit olarak hesabında görmek…

DEVRE ARASINDA İŞ BİTER!

Taraflar devre arasında son kez masaya oturacak ve Drogba’nın Galatasaray’daki kaderi belli olacak.

Transferde genç oyunculara yönelen sarı-kırmızılılarda 35′lik Drogba’nın takımda kalmasını taraftardan yönetime, teknik heyetten futbolculara kadar camiadaki herkes istiyor.

Bu sezon 3 kulvarda attığı 10 golle takımın en skorer ismi olan Didier Drogba, sözleşmesini uzatması halinde büyük ihtimalle kaptanlıkla onurlandırılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)