E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBelirsizlik halen sürüyor---

Belirsizlik halen sürüyor

Belirsizlik halen sürüyor
18 Kasım 2016 - 11:34 borsagundem.com

ECB Başkanı Draghi, "ECB'nin teşvikleri geri çekmesi için enflasyonun kendi kendini idame ettirebilir olması gerekli" dedi

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi, olağanüstü parasal teşvikleri ne zaman geri çekeceklerine dair bir karar alırken, Euro Bölgesi enflasyonunda toparlanmanın kendi kendini idame ettirebilir olup olmadığını bakacaklarını söyledi.

Draghi, Frankfurt'da düzenlenen Avrupa Bankacılık Konferansı'nda yahtığı konuşmada, "Yapacağımız değerlendirme enflasyonun yüzde 2 hedefine doğru gidiş patikasında sürdürülebilir bir düzelme görüp
görmediğimize bağlı olacak. Enflasyonun yüzde 2 seviyesine yaklaşmasıparasal gevşeme azalsa bile sağlam olmalı, bir başka ifadeyle kendi kendini idame ettirebilir olmalı" dedi.

AMB Başkanı Mario Draghi, yetkileri dahilindeki tüm araçları kullanacaklarını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dolar Sevdalısı18 Kasım 2016 14:37

    Super Mario sayesinde kendimize güvenli liman bulabildik:)

  • Ders al biraz Draghi18 Kasım 2016 13:43

    Yahu Draghi niye canını sıkıyorsun.Bak bizimkilere dolar 3.40 olmuş her şey normal diyorlar.Biraz iyimser ol.Hatta uyutabiliyorsan halkı uyut.Istersen gel sana ders verelim.