E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDönmez: Sakarya Gaz Sahası seçim vaadi değil, mega projedir---

Dönmez: Sakarya Gaz Sahası seçim vaadi değil, mega projedir

Dönmez: Sakarya Gaz Sahası seçim vaadi değil, mega projedir
29 Aralık 2022 - 00:58 borsagundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez sosyal medya hesabından, "Sakarya Gaz Sahası seçim vaadi değil bir mega projedir" açıklamasında bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Sakarya Gaz Sahası'nda yürüttüğümüz çalışmalar, bir seçim vaadi değil, Türkiye'nin yüzüncü yılında üretime başlayacak bir mega projedir." ifadesini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin enerjide tam bağımsız bir ülke olması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Sakarya Gaz Sahası'nda yürüttüğümüz çalışmalar, bir seçim vaadi değil, Türkiye'nin yüzüncü yılında üretime başlayacak bir mega projedir." ifadesini kullandı.

Dönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, bazı basın yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklamada bulundu.

"ENERJİ BAĞIMSIZLIĞIMIZ İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR"

Türkiye'nin petrol ve doğal gaz arama faaliyetlerinin önemine dikkati çeken Dönmez, "Türkiye, 20 yıldır her alanda kabuğunu kırmaya devam ediyor. Petrol ve doğal gaz arama faaliyetlerimiz de enerji bağımsızlığımız için hayati önem taşıyor. Siyasi hezeyanlarla Türkiye'nin büyük atılımlarını hedef alanlar sadece kendilerini komik duruma düşürmektedir. Sakarya Gaz Sahası'nda yürüttüğümüz çalışmalar bir seçim vaadi değil, Türkiye'nin yüzüncü yılında üretime başlayacak bir mega projedir." değerlendirmesinde bulundu.

"EN İYİ CEVABI YİNE MİLLETİMİZ VERECEKTİR"

Konutların 33 yıllık doğal gaz ihtiyacını karşılayabilecek kapasitedeki Sakarya Gaz Sahası rezervinin, uluslararası bağımsız denetim kurumları tarafından teyit edildiğini bildiren Dönmez, sahada çalışmalarının büyük bir özveriyle sürdüğünü aktardı.

Dönmez, Türkiye'nin enerjide tam bağımsız bir ülke olması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerinin altını çizerek, "Uluslararası enerji piyasalarında da literatüre girmiş milli bir başarının, siyasi hırslarına esir olmuş kesimleri rahatsız etmesi son derece üzücü. Milli duruşundan şüphe ettiğimiz bu kişilere en iyi cevabı hiç şüphesiz yine milletimiz verecektir." ifadelerini kullandı.

Finlandiya'dan Rus gazına karşı hamle

 

Bakan Dönmez açıkladı: Karadeniz gazı ne zaman sistemde olacak?

 

Erdoğan'dan doğal gaz müjdesi: 58 milyar metreküplük yeni keşif!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz29 Aralık 2022 20:12

    bu iktidardan allah razi olsun ulkenin kalkinmasi icin guzel isler yapiyor

  • Kaçan Grup29 Aralık 2022 07:54

    "uluslararası bağımsız denetim kurumları tarafından teyit edildi" diyor sayın bakan. bu kurumların isimlerini paylaşmanızı rica ediyorum.

  • xyz29 Aralık 2022 11:10

    Gardaş sen olması gerekeni söylüyorsun. Bunlarda isim vermeden atıf yapma ile yalanlarını süsleme alışkanlık olmuş. Nasıl olsa sorgusuz sualsiz gerici yobaz inanan var.

  • baran29 Aralık 2022 10:32

    Niye?  Kendini onlara mı sattın kaçtığın yerde?  Hasut soytarı seni neredeyase kahrından gebereceksin.

  • baran29 Aralık 2022 03:38

    Bu alçak, alçağın hödükleri Türk Milletine asla bir iyilik rast gelmesini istemezler bunun için de sabah akşam kötüleme aşağılam ve istihza konuları yaparlar. Çünkü bu parti Osmanlı döneminin Ermeni Rum karışımı İtthat ve Terakki partisinin devamından da beter bir partidir. Cünup Hödük Partisi asla ve kat a yerli ve milli olamaz yanını aldığı fettoşçular ile birlikte Türk Milletine kin kusmaya devam edecektir.  Tek sermayeleri yalancılık ve alçaklıktır. Sermayeleri bu olduğu için Amerika dan ve ingiltere den destek görmektedir.  Size bir iyilik dokununca (kâfirler ve münafıklar) kıskanıp tasalanırlar, size bir kötülük isabet ettiğindeyse buna sevinip ferahlanırlar. Eğer siz sabreder ve sakınırsanız, onların ’hileli düzenleri’ size hiçbir zarar veremez. Şüphesiz Allah, onların amellerini (ve kötü niyetlerini) kuşatıvermiştir. Ali İmran suresi  yüzyürminci ayet.

  • xyz29 Aralık 2022 10:56

    baran denen soysuz. Sen gerçekten Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı gerici ve tarikat şeyhleri tarafìndan sevgiyle büyütülmüş yobaz birisin. Sizin gibi dönme ve devşirmeler günü bugünler akıtın salyanızı bakalım. Yarasaların hükmü Güneş doğuncaya kadardır. Yobaz arap gerici.