E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDoğu Karadeniz'de 22 farklı noktadaki yangın söndürüldü---

Doğu Karadeniz'de 22 farklı noktadaki yangın söndürüldü

Doğu Karadeniz'de 22 farklı noktadaki yangın söndürüldü
09 Aralık 2021 - 18:06 borsagundem.com

Doğu Karadeniz’de son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, bahçelerde yakılan anız ateşleri ve lodosun da etkisiyle 22 noktada çıkan yangınlar söndürüldü.

Doğu Karadeniz’de son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, bahçelerde yakılan anız ateşleri ve lodosun da etkisiyle 22 noktada örtü ve orman yangını çıktı. Ekiplerin müdahalesi ile söndürülen yangınlarda, 3 ev kullanılamaz hale geldi, tarım ve orman arazileri zarar gördü.

Mevsim normallerinin üzerindeki sıcak hava dalgası ve rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan alevler, yerleşim yerleri ve tarım arazilerine sıçradı.

Yangınlara belediye itfaiye ekipleri ile orman işçileri ve AFAD ekipleri çok sayıda araçla müdahale etti. Söndürülen yangınlarda, 3 ev kullanılamaz hale geldi, tarım ve orman arazileri zarar gördü. Zarar gören alanlarda tespit çalışması başlatıldı.

Uzmanlar, bölgede hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğini belirterek, yeni yangınların oluşmasına fırsat verilmemesi için anız ateşi yakılmaması yönünde vatandaşlara uyarılarda bulunuyor. 

Trabzon'da 4 noktada orman yangını! Evler tahliye edildi

 

Menderes'teki orman yangını sanığına 7 yıl hapis istemi

 

Osmaniye'de orman yangını

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Seyit Serdar Aksehirli10 Aralık 2021 10:43

    Orman yangınları deyjnce ATATÜRK'ün ölümünden sonra TÜRKİYE'yi sinsi sinsi işgal etme olanlari geliyor aklıma.Gelmiş geçmış ne kadar iktidar ve muhalefet varsa siyasete TÜRKLÜK VE TÜRKİYE DÜSMANI INSANLARIN EGEMEN OLDUKLARINI TÜRKÇÜ GEÇİNEN PARTILERINDE TÜRKLÜĞE DEĞER VEREN INSANLARI DAMGALAMAK VE ELJMINE ETMEK AMACIYLA INTERNATIONAL SOMURGE GHCLER TARAFINDAN KURULDUKLARINA UNANIYORUM.Cunku gecmiste Cin Rus ve ABD gizli servislerince yağmalanan TURJ UNUVERSITELERINDEN yuzbinlerce öğrenci tek shçları TURKIYEYI SEVMEK VE ATATURKU SEVMEK ISLAM DININE INANMAK OLDUĞH uçin atildilar okullarindan.ORMAN YANGINLARINI CIKARTAN VE BURALARI BINALARA DINUSTUREN TEK BIR KISJNIN BILE TUTUKLANMAMASIDA GELMIS GECMIS BUTUN IKTIDAR VE MUHALEFET PARTILERININ GYVENJLIR DUZGUN INSANKAR OLMADUKLARININ BIR KANITI OLARAK INUMUZDE DURUYOR.EGE AKDENIZ VE MARMARAYI YAGMALAYAN ALCAKLARIN NUFUSLARI CIGALINCA SIRA KARADENIZE GELMIS BU ORMAN YANGINLARINDAN BUNLARI ANLAMAMAK İCIN .

  • Bir yorum09 Aralık 2021 19:35

    Bu mevsimde  yangın falan olmaz ateşe gitmeye  aday olan pkk lı cehennem köpeklerinin yediği halt bunlar!  Bunlar insan türünün  en aşağılık örnekleridir.