E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDoğu Akdeniz için yarın Türkiye'ye geliyor---

Doğu Akdeniz için yarın Türkiye'ye geliyor

Doğu Akdeniz için yarın Türkiye'ye geliyor
24 Ağustos 2020 - 11:29 borsagundem.com

Almanya Dışişleri Bakanı Maas, yarın Türkiye'ye çalışma ziyaretinde bulunacak.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas'ın yarın Ankara'da bir araya geleceği bildirildi.

Açıklamada, "Sayın Bakanımız ile Alman mevkidaşı arasında Ankara'da yapılacak görüşmelerde, ikili ilişkiler, Türkiye-AB ilişkileri, Doğu Akdeniz ve bölgesel konuların ele alınması öngörülmektedir." ifadesi yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman25 Ağustos 2020 18:23

    Uluslararası kıta sahanlığı neyse O ......................Senin benim şunun öyle bir şey yok ,  gasp , sömürme amacıyla gelen elleri kırarız evelallah

  • asi25 Ağustos 2020 18:03

    Maaş boşuna geliyor.. gelirken yunanın yanındayız diyerek niyetini belli etti ne isteyecek bizden çekilin diyecek gazı yunan çıkarsın ab olan borcunu oradan tahsil edeceğiz diyecek

  • Nedim24 Ağustos 2020 16:50

    Kimse  Alman muhalefetinden bu dürzüye bizim Doğu Akdenizle ne alakamız ne de sınırımız var demiyor.   Ama bizdeki burnumuzun dibinde  olsa da ne işiniz var diyecek kadar  densizdirler.  Aslında densiz kelimesinden çok ama çok fazlasını hak etmiş durumdalar!  Malumunuz. Hadi kim iddia edecekse etsin bu muh. in Türkiye nin iyiliği için koşturduğunu!  

  • TAMİZ KARTALGÖZ24 Ağustos 2020 16:46

    Ne yapacağız gelecek diye akdeniz  kıytırık yunanistan ı bırakacağız.

  • ANTALYA24 Ağustos 2020 14:34

    YUNANİSTAN DİZE GELİYOR.....