E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDevlet erkanı Anıtkabir’de…---

Devlet erkanı Anıtkabir’de…

Devlet erkanı Anıtkabir’de…
29 Ekim 2019 - 11:20 borsagundem.com

Cumhuriyet 96 yaşında! Anıtkabir'deki tören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanının Aslanlı Yol'dan yürüyüşüyle başladı.

Aslanlı Yolun ardından Atatürk'ün mozelesine çelenk bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir özel defterini imzalayarak şu mesajları paylaştı:

Aziz Atatürk, bugün millet olarak büyük bir heyecanla Cumhuriyetimizin 96’ıncı yıl dönümünü kutluyoruz. Bu gurur günümüzde zatıaliniz ve istiklal harbimizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Bağımsızlığımıza ve milli bekamıza yönelik saldırıların arttığı bir dönemde, kurtuluş savaşımızı zafere taşıyan direniş ruhuyla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz.

9 Ekim’de başlattığımız ve başarılara imza attığımız Barış Pınarı harekatıyla Suriye sınırı boyunca kurulmak istenen terör koridorunu dağıtarak kararlılığımızı tüm dünyaya gösterdik.

Ruhun şad olsun.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • noyan31 Ekim 2019 11:00

    Abd zaten yattı o paranın üstüne b sülahi su içek sougundan zate f35 dandik bi uçak bomba ucagı it dalasında hiç şansı yok komşularımız ıtıbarıyle bıze çok yonlü ucak lazım kendi uçamızı yapana dek arayı su 35lerle kapatmalıyız teknoloji transferide olacak altyapı için çok uygun rus ucakları

  • ışın Özdemir30 Ekim 2019 00:06

    Son yıllarda hastalıklar azaldı :o)  :o)  :o) 

  • Pala29 Ekim 2019 23:19

    Ne kadar samimiyetsiz. Fesli deli kadir bilse mezarında ters döner

  • münafık29 Ekim 2019 13:01

    Atatürk ne büyük adam, seven de sevmeyen de mezarının başında saygı duruşunda:)

  • Zarrap29 Ekim 2019 14:19

    Dostu saygıdan, düşmanı korkudan: )