E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDestek Menkul, FED’in kritik toplantısını canlı yayında değerlendiriyor---

Destek Menkul, FED’in kritik toplantısını canlı yayında değerlendiriyor

Destek Menkul, FED’in kritik toplantısını canlı yayında değerlendiriyor
02 Kasım 2016 - 16:15 borsagundem.com

Destek Yatırım Menkul Değerler Araştırma Müdürü Murat Tufan, kritik Fed toplantısını saat 20:45’te başlayacak Periscope ve Facebook canlı yayınında değerlendirecek.

Amerika Merkez Bankasının (FED) kritik faiz kararı TSI 21.00’da açıklanacak. FED’in bu toplantısında basın toplantısı yer almayacak. Ancak, para politikası metninde yer alan değişiklikler takip edilecek. Bu toplantıda FED Aralık ayında faiz artışı gerçekleştirebileceğine yönelik verebileceği mesajlar büyük önem taşıyor. Piyasalar da Aralık ayında faiz yükseltme ihtimalini % 80’e yakın oranla fiyatlıyor. Eğer FED aralık ayında faiz artışına yönelik mesaj verirse Doların değer kazandığını, endekslerin ise değer kaybettiğini görebiliriz. Aynı zamanda FED’in kararları altın fiyatları üzerindeki oynaklığı da yükseltebilecektir.

Kritik toplantı sırasında Destek Yatırım Menkul Değerler Araştırma Müdürü Murat Tufan, saat 20:45’te başlayacak Periscope ve Facebook canlı yayınlarında açıklamaların piyasalara etkilerini değerlendirecek.

Canlı yayınlar, aşağıdaki sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

Facebook.com/destekmenkul

Twittter.com/destekmenkul

Periscope.tv/destekmenkul

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)