E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDeniz Çakallı'ya ikinci tayin---

Deniz Çakallı'ya ikinci tayin

Deniz Çakallı'ya ikinci tayin
01 Ocak 2014 - 04:44 borsagundem.com

Mahir Çakallı, rüşvet operasyonunu gerçekleştiren Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki görevinden sonra iki kez görev değişikliğine uğradı

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Türkiye’yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra başlayan görevden almalarda bazı değişiklikler yaptı.

Çetin Aydın'ın Hürriyet'teki haberine göre, yolsuzluk ve rüşvet operasyonunu gerçekleştiren Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı iken görevden alınarak Sancaktepe’den Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı yapılan Mahir Çakallı yeniden görevden alındı ve Deniz Liman Şube Müdürlüğü’nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı oldu. Çakallı’nın yerine Hakan Boydak getirildi. Çakallı, 17 Aralık sonrasındaki ilk dalgada görevinden alınmıştı.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacı 01 Ocak 2014 14:03

    bu ülkeye hizmet etmemek lazım, miadını doldurmuş, ahlaksızlıkta son noktaya gelmiş artık. parçalanmaya mahkumdur bu kadar adaletsiz, hukuksuz, torpilci, dolandırıcı toplum. dünyanın türkleri sevmemesini anlıyorum, bu ırk gittiği her yere o pis ahlakını götürüyor ya hırsız oluyor ya düzenbozucu ya mafya