E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDeniz Baykal'ın telefon hırsızları yakalandı---

Deniz Baykal'ın telefon hırsızları yakalandı

Deniz Baykal'ın telefon hırsızları yakalandı
13 Ağustos 2015 - 11:32 borsagundem.com

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın aracından cep telefonunu ve cüzdanını çaldığı öne sürülen 2 kişi yakalandı

Baykal'ın otomobilinde gerçekleşen  hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri,  çevredeki güvenlik kameralarından hırsızlığı motosiklet kullanan iki kişinin  yaptığını belirledi. Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden  kimliklerini tespit ettikleri zanlıları gözaltına aldı. 

Zanlılar G.K ve F.G'nin, olayın ardından Baykal'ın cep telefonunu  sattığı bildirildi. Şüphelilerin polisteki ifadelerinde, "borçları olduğu için  hırsızlığı yaptıklarını, cep telefonunu satarak borçlarını ödediklerini" öne  sürdükleri öğrenildi. 

Polis ekiplerince bulunan cep telefonu ve cüzdanın da adli emanete  konulduğu, soruşturmanın tamamlanmasının ardından Baykal'a teslim edileceği  bildirildi. 

Antalya'da bir hafta önce  Deniz Baykal ile eşi Olcay Baykal,  Konyaaltı  Beach Park'a otomobillerini park ederek yüzmek için sahile gitmiş, bir süre sonra  otomobiline dönen ve cüzdanı ile telefonunu bıraktığı yerde bulamayan Baykal,  durumu polise bildirmişti. 

Polis ekipleri, yaptıkları incelemede aracın sağ ön kapı camının  esnetildiğini ve bu yöntemle kapı kilidinin açıldığını tespit etmiş, zanlıların  yakalanması için çalışma başlatmıştı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sero13 Ağustos 2015 12:08

    Pareleldir onlar acaba bu işte bitin parmağı varmı gerçek suclumu kaset skandalında olduğu gibi destek almışlardır tel dinleme cihazı takmislar midir video yuklenmismidir bu konuda beyfendinin fikri alinmismidir chp genel merkezinde sero bu olayda parmağı var mı sero olay esnasında neredeymis