E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDemir Grup Sivasspor: 4 - Trabzonspor: 1---

Demir Grup Sivasspor: 4 - Trabzonspor: 1

Demir Grup Sivasspor: 4 - Trabzonspor: 1
20 Nisan 2023 - 22:50 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan maçı ev sahibi ekip 4-1 kazandı

Süper Lig'in 30'uncu haftasında Sivasspor'a konuk olan Trabzonspor, yeni teknik direkör Nenad Bjelica ile ilk maçına çıktı. Bordo-mavili ekip öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve mücadeleden 4-1 mağlup ayrıldı.

MARKOVIC PERDEYİ AÇTI

Karşılaşmaya hızlı başlayan Trazbzonspor (#TSPOR), 11'inci dakikada devre arasında takıma dahil olan Lazar Markovic ile öne geçti.

SAIZ DOUBLE YAPTI

Ev sahibi Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 27. dakikada penaltıdan ve 58. dakikada Samu Saiz, 37. dakikada Erdoğan Yeşilyurt ve uzatma dakikalarında Caicedo attı.

LARSEN HASTANEYE KALDIRILDI

Mücadelenin 22'inci dakikasında Stryger Larsen, Hakan Arslan'a yaptığı müdahale sonrasında yerde kaldı. Hakem Bahattin Şimşek, penaltı noktasını gösterdi ve Danimarkalı futbolcuyu kırmızı kartla oyundan ihraç etti. Penaltıya sebep olan Larsen rakibinin düştüğü sırada ayak tabanının yüzüne gelmesi sonucu kanlar içinde yerde kaldı. Saha içinde ilk müdahalesi yapılan Larsen, sedyeyle kenara getirildi ve ambulansa alınıp hastaneye götürüldü. Yayıncı kuruluşun aktardığı bilgiye göre tecrübeli futbolcu, yaşadığı travma nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun genel durumunun iyi olduğu ve çekilen tomografisinin temiz çıktığı ifade edildi.

BJELİCA KÖTÜ BAŞLADI

Yeni teknik direktörü Nenad Bjelica yönetiminde ilk maçına çıkan Trabzonspor, sahadan mağlubiyetle başladı ve Hırvat teknik adam dönemine kötü başladı.

Nenad Bjelica'dan 'Trabzonspor' açıklaması

 

Trabzonspor'a Hırvat Hoca... Bjelica imzayı attı!

 

Fenerbahçe, Erden Timur'u savcılığa şikayet etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadro21 Nisan 2023 00:44

    teknik adamı çok yanlış seçtiler kadroda  çok yetersiz  sonuç tspor için başarı mümkün değil  2024 de

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK21 Nisan 2023 00:10

    Sivasspor bakarmısınız ligden düşecek takımlardan 3-4 farkla  veya yeniliyor büyük takımlara diş geçiriyor bu nasıl bir istikrarsız bir takım.

  • FİNANS DÜNYASI21 Nisan 2023 00:00

    Trabzonspor hisse nasıl olur da 3, 57 TL nasıl olur anlamak mümkün değil.