E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDantelli külot yasaklanıyor---

Dantelli külot yasaklanıyor

Dantelli külot yasaklanıyor
18 Şubat 2014 - 13:32 borsagundem.com

İçinde yüzde 6'dan daha az pamuklu kumaş içeren dantelli külot ve sütyenler yasaklanacak

Rusya, Kazakistan ve Belarus'un oluşturduğu Avrasya Gümrük Birliği'nin yasaları gereği, 1 Temmuz'dan itibaren bu üç ülkede yüzde altıdan daha az pamuk içeren dantel ve benzeri kumaşların iç çamaşırı yapımında kullanılması yasaklanıyor.

Yetkililer uygulama konusunda yakında bir açıklama yapacaklarını belirtirken pek çokları bu yasayı, Moskova'nın da baskısıyla, eski Sovyet Cumhuriyetleri'nin yanlış yönlendirilmiş ekonomi politikalarının yeni bir örneği olarak görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali18 Şubat 2014 17:48

    Borsada bu günkü yüzde ikibuçukluk düşüşün nedeni bu olabilir mi?

  • byx18 Şubat 2014 16:25

    kızlar gelip külotumu kontrol edin diyorsunuz peki bende kontrol memuru olmaya talibim adresi tlf yazın gelip kontrol edeyim Arkadaşlar bu insan sağlığına ve insanın en önemli ve hassas bölgesine :) zararlıysa devlet bunu yasaklayarak sağlıınızı koruma altına almak zorunda :)) do you understand

  • aziz18 Şubat 2014 16:13

    sağlık açısından doğal maddelerin haricinde maddelerden iç çamaşırına ülkemizde de yasak olmalı aksi halde hastalıklar devam eder

  • cevap18 Şubat 2014 16:11

    4 satır yazıyı okumasan kimin neyle ugraştıgını bilemessin. olay rusya.

  • Simgeel18 Şubat 2014 14:04

    Belki akşam fantezi yapcam buna da mı karışacak artık devlet ? Böyle saçma sapan kanun mu olur protesto ediyorum ve bugün külot giymiyorum işte . Gelin kontrol edin bari.

  • Borsacı18 Şubat 2014 13:56

    İster dantelli giyerim , ister donsuz gezerim kime ne ki ? Böyle aptalca yasa mı olur ? İnsanların donlarını indirtip külot kontrolü mü yapacaklar ? Nelerle uğraşıyoruz artık şu hale bakın !!!