E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhuriyetçiler ve Demokratlar destek paketi için anlaşmaya çok yakın---

Cumhuriyetçiler ve Demokratlar destek paketi için anlaşmaya çok yakın

Cumhuriyetçiler ve Demokratlar destek paketi için anlaşmaya çok yakın
21 Ekim 2020 - 04:33 borsagundem.com

Hazine Bakanı Mnuchin ve Demokrat Nancy Pelosi, korona virüsün etkileriyle mücadele amacıyla hazırlanacak ekonomik paketi için bir kez daha bir araya geldi. Yapılan açıklamalar, uzlaşmanın yakın olduğu yönünde

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, Temsilciler Meclisi'nin Demokrat Başkanı Nancy Pelosi ile korona virüsle mücadele hedefiyle hazırlanacak paketin tutarı konusunu görüşmek üzere bir kez daha bir araya geldi. 

Görüşmenin ardından Beyaz Saray'dan henüz bir açıklama gelmezken Pelosi'nin özel kalem müdürü Drew Hammill, Twitter hesabından yaptığı açıklamada görüşmeyle ilgili cesaret verici haberler olduğunu bildirdi. 

Demokratların, virüsün siyah ve beyazlar üzerinde orantısız etkisini ortadan kaldıracak kapsamlı bir paket istediğini söyledi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU21 Ekim 2020 10:59

    Bunlara inanmam.önüme bakırım.bunlar danışıklı döğüşler.iki partinin bir birinden farkları fazla yok.abd yi yahudi sülaleri yönetirler.bunların hepsi ve halkları ve tüm dünya onların köleleri ve memurlarıdır.bunlar istemeden tuvalete dahi gidemezler.

  • Hilmi 21 Ekim 2020 07:51

    Borsa yatırımcısıyla dalga geçiyorlar. Yok kabul edilecek borsa yukarı, yok reddedilecek hop aşağı.