E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhuriyet tarihinin en büyük casusluğu aydınlanabilir---

Cumhuriyet tarihinin en büyük casusluğu aydınlanabilir

Cumhuriyet tarihinin en büyük casusluğu aydınlanabilir
29 Ağustos 2019 - 13:26 borsagundem.com

Genelkurmay Eski 2. Başkanı Yaşar Güler'in çantasına böcek konularak ele geçirilen 'Suriye toplantısı'na ilişkin ses kaydının FETÖ'cüler tarafından imamları Nazmi Oral'a iletildiği, Oral'ın da ses kaydını FETÖ'deki üstlerine aktardığı üzerinde duruluyor.

Emniyet Müdürlüğü ile Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) düzenlediği ortak operasyon ile 'Usame-Metin' kod adı FETÖ/PDY elebaşı Fethullah Gülen tarafından konulan örgüt üyesi Reşat Nazmi Oral'ın Ankara'da yakalandı.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şakamı bu29 Ağustos 2019 17:07

    koskoza kozmik odanın imajı kopyalanmış ve çalınmış. bundan buyuk casusluk olurmu ? devlet sırrı bu... kozmik odaya girdi fetocular. kim soktu bunları? kim avukatlığını yağtı bu fetocuların? kendi kendilerine gizliden mi girdiler? tutuklanan hademeler, kapıcılar, vb. kucuk çaplı kişilermi soktu ?

  • :)30 Ağustos 2019 00:29

    Bir dost... o bağımsız yargı dediğin sonra o savcılarında fetocu  olduğunu anlayıpda, yurtdışına kaçan savcılar mı o bağımsız yargı ? sonra o kaçan savcıları Türkiye ye teslim et Almanya dediğin savcılarmı o bağımsız ? savcılar. ucu mucu dokundu demişsin. ucu dokunsa dokunsa sana sokunur. Millete korku sardırıp, yazma sakın aman,  kork demekle 80 milyonu atamazsın içeri.  : ) Atsanda haklılar çıkar elbet...ergenekon gibi, balyoz gibi. bu belaları feto sardırdı, bir sürü siyasinin desteği ile. Bülentartınça suikast olacak hikayesi ile kozmik odaya girildi. Delil yok, sadece iddanamelerle yapıldı bu işlemler. Hukuk zaten bu işin palavra olduğunu asılsız olduğunu açıkladı. sen ne kararından bahsediyorsun cahil. ne okuyonuz, ne tv izliyornuz. magazin programları ile 10 yıl yaşlandınız. hala dünyadan haberin yok

  • BİR DOST29 Ağustos 2019 20:01

    Ucu sana dokundu sanırım sulandırmaya çalıştığına göre. Kozmik odaya bağımsız yargı kozmik odaya girmeye  izin verdi, şu hukuk kalmadı deyip özlediğiniz yargı.