E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanlığına Fuat Oktay vekalet edecek---

Cumhurbaşkanlığına Fuat Oktay vekalet edecek

Cumhurbaşkanlığına Fuat Oktay vekalet edecek
17 Ekim 2021 - 05:19 borsagundem.com

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Angola Cumhuriyeti, Nijerya Federal Cumhuriyeti ve Togo Cumhuriyeti'ne ziyaretleri dolayısıyla Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay vekalet edecek.

Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın vekalet etmesine dair tezkere, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tezkereye göre, Erdoğan, 17-20 Ekim'de Angola Cumhuriyeti, Nijerya Federal Cumhuriyeti ve Togo Cumhuriyeti'ne ziyaretlerde bulunacağından bu ülkelerden dönüşüne kadar Cumhurbaşkanlığına, Anayasa'nın 106'ncı maddesi uyarınca Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay vekalet edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika ziyareti bugün başlıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ramazan17 Ekim 2021 21:28

    Muhalefette kimse kendi adayını bilmiyor. Çünkü kendilerinin seçme hakkı yok.Gaibden bir isim gelir. Onlar da zarfı açınca öğrenirler. Onları oraya getirenler. Adayı da bulurlar.onlarla aynı zamanda bizde öğreniriz. Bugün ekonomiyi konuşuyoruz. Muhalefet gelirse de hem ekonomi hem de terörü konuşuruz. Fetö dışarı çıkar PKK içeri girerse o zaman ülkeyi bölerler. Şu an dünyada da ekonomik şartlar zorlaştı.

  • Mucise Reis ;)17 Ekim 2021 13:31

     Nijerya ve Tongo önemli ülke. Biz Türkiyeyi gsmh da dunya birincisi yptık, mazlum devletlere yardıcı olamk için Afrikayada gidiyoruz... Haliyle Afrika ama, paraları bizden daha sağlam durdu bee... :D 

  • Vatandaş17 Ekim 2021 12:43

    Gezin anasini satim vatandaşa gelince para yok ama gezmeye var her hafta bir kıtada geziyorlar

  • serkan istanbul17 Ekim 2021 17:05

    kardesim sen once miilet aday kim olacak ve adaylar kemal baskan veya meral hanim veya imanoglu baskan veya mahsur baskan veya diger 6 veya 7 parti birlesim bir aday bunlar bakanlik istiyecekmi ornek isteyen hdp icve dis bakanlik hdp olsa kabul edermisin sayin kardesim

  • ZEKİ17 Ekim 2021 11:19

    şu dünya turunu bitirelim görmediğimiz yerleri görelim :D  

  • Vatandaş17 Ekim 2021 06:23

    Burkina Faso ve Gana'ya ziyaret yok mu? Onlar üvey evlat mı? Yahu patron bırak bu işleri önümüz kış; doğalgaz elektrik faturaları ne olacak? Pazarın marketin yanına varılmıyor bunlar hiç umurunda değil mi?

  • Abidik17 Ekim 2021 08:45

    Mualefet düzeltecekmiş saptet