E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama
27 Nisan 2023 - 15:27 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu sabah kendileriyle birlikteydim çok selamı var. Sağlık durumu gayet iyi geçirdiği enfeksiyonun etkisi azaldı" dedi.

25 Nisan’da katıldığı TV programında rahatsızlanan ve 14 Mayıs seçimleri için düzenlenen mitingleri doktor tavsiyesi üzerine iptal eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açıklama yaptı.

Bakan Koca açıklamasında, "Kardeşlerim, Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlık durumunu hepinizin yakından takip ettiğini biliyorum. Bu sabah kendileri ile birlikteydim. Hepinize çok selamları var. Sağlık durumu gayet iyi. Geçirmiş olduğu enfeksiyon, gastroenteritin, etkisi azalmış durumda. En yakın zamanda programlarına devam edecekler. Kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten kendisine duacı olan tüm hemşerilerimize teşekkürlerini iletti" ifadelerini kullandı.

GASTROENTERİT NEDİR?

Gastroenterit olarak da bilinen gastrointestinal enfeksiyonlar, mide ve bağırsakları içeren gastrointestinal sistemi etkileyen bir grup tıbbi durumdur. Bu enfeksiyonlara virüsler, bakteriler, parazitler ve mantarlar dahil olmak üzere çeşitli patojenler neden olabilir.

KUSMA, İSHAL, KARIN KRAMPLARI

Gastrointestinal enfeksiyon belirtileri nedene bağlı olarak değişebilir, ancak genellikle bulantı, kusma, ishal, karın krampları ve ateşi içerir. Bazı durumlarda baş ağrısı, kas ağrıları ve dehidrasyon gibi ek semptomlar da görülebilir.

İletişim Başkanlığı: Erdoğan'ın kalp krizi geçirdiği iddiaları doğru değil

 

Erdoğan'ın Mersin ve Osmaniye mitingleri de iptal edildi

 

Erdoğan: Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında rahatsızlandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.