E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan Ruhani ile görüştü---

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ruhani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ruhani ile görüştü
29 Şubat 2020 - 19:22 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile telefonda görüştü. Görüşmede bölgesel sorunlar ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasında bir telefon görüşmesi gerçekleşti.

İran devlet televizyonu, telefon görüşmesinde Ruhani’nin Erdoğan’a İdlib’in durumunun çok karışık olduğunu söylediğini belirtti. Ruhani, ayrıca “İdlib’deki masum insanlar korunmalı” çağrısında bulundu.

Ruhani, yaptığı açıklamada İdlib’de “kökünden sökülmesi gereken tehlikeli teröristlerin” olduğunu ifade etti.

Erdoğan ne demişti?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı telefon görüşmesini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dün Sayın Putin’e de söyledim ‘Üs kuracaksanız yine kurun. Ama bizim önümüzden çekilin. Bizi rejimle baş başa bırakın’ dedim. Rusya’nın Suriye’de menfaatleri nedir inanın bunu çözebilmiş değiliz” ifadelerini kullanmıştı.

Telefon trafiği devam ediyor; AB Konsey Başkanı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, İdlib’de derinleşen insani kriz ve bunun bölgesel etkilerine işaret ederken, rejimin saldırganlıklarına karşı kolektif ve kararlı bir tutum ortaya konması gerektiğini belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahaha29 Şubat 2020 22:21

    geçmişte ahmedi nesajı çok seviyordu troller.ABD ye kafa tutuyor diye kendilerini avutuyorlardı.. abd 2 çaktı irana, iran boş boş askeri bolgelere rokat attı birde sivil uçak düşürdü. gündemden kayboldu :D torller yokmu iran sevdalısı.. bugunlerde tv den gordulerde iranı dost gormuyorlar. eskiden öve öve bitiremıyolardı. arap bırlıgı için..

  • goldaszede29 Şubat 2020 22:12

    amac, TC nin etrafini sarmak ve kontrol etmek,dikkat ederseniz rusya ermenistana silah deposu haline getirdi ve suriyede/libyada TC karsiti,suriyede sehit dusen askerlerimiz tamamen rusyanin yuzunden olmustur....

  • Asena29 Şubat 2020 21:11

    En büyük pislik bunlar bunlarla görüşmeyin

  • Ahmet01 Mart 2020 13:07

    Aynı aklı yaşıyorlar nasıl görüşmesinler...

  • Mehmet29 Şubat 2020 20:37

    Bu şerefsiz molla bozuntusu hizbusşeytan militanları ni gebertmeyelim diye yalvar mak için aramustir.. yoo artık çok geç israile tek kurşun atacak cesareti olmayanlar ordusuna haddini bildirecegiz. Yaşasın TSK ve kahraman Mehmetcik. . Artık mazlumlarin da gulecek. .

  • Ruhani ders vermiş29 Şubat 2020 19:51

    Yaşadığı bunca felakete rağmen, dış politikadaki çizgisini bozmayan İran yöneticilerini tebrik ediyorum.

  • Biraz sen de ders alsan keşke29 Şubat 2020 22:16

    O zaman git İran'a yaşa.

  • Vatandas29 Şubat 2020 20:23

    Sanada ruhaniyede humeyniyede takam

  • Devletimiz var olsun 29 Şubat 2020 19:50

    Hedef türkiyedir. Bunun bilince olup zamaninda müdahale yapmazsak suriye bölündükten sonraki ilk adım türkiyedir allah mehmetcimigize yardım etsin

  • Trump 29 Şubat 2020 19:38

    Rusya'nın menfaati nedir dedim? Putin başladı düşünmeye!