E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhur İttifakı'nın ilk ortak mitingi İzmir'de gerçekleşti---

Cumhur İttifakı'nın ilk ortak mitingi İzmir'de gerçekleşti

Cumhur İttifakı'nın ilk ortak mitingi İzmir'de gerçekleşti
17 Mart 2019 - 15:23 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Mart yerel seçimleri için ilk ortak mitingi İzmir oldu. İki partinin ortak mitinginde renkli görüntüler oluştu.

Alsancak Gündoğdu Meydanı'ndaki gerçekleştirilen miting için 600 ton ağırlığında, 16 metre yüksekliğinde ve 95 metre genişliğindeki sahne kuruldu. Sahneye uzak olanlar için alanın çeşitli yerlerine 10 adet LED ekranlar yerleştirildi. Mitinge gelenler, havanın güzel olmasından da yararlanarak, Kordon'un yeşil çimlerine oturarak, piknik yaptı. Mitinge katılmak için kentin farklı ilçelerinden gelenler, alana giriş yaptı. Sadece Türk bayrakları ile alana giren Ak Parti ve MHP'liler, çalınan seçim şarkılarına eşlik ederek Erdoğan ve Bahçeli’yi bekledi. Dün Manisa’da gerçekleştirilen mitingin ardından geceyi İzmir’de bir otelde geçiren ve miting saatine kadar da burada dinlenen Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte miting alanına geleceği öğrenildi. Konuşmaların yapılacağı sahnenin sol üst köşesine ‘İzmir ehline emanet’ yazısı asıldı. Sağ üst köşede ise ‘Belediye işi gönül işi’ yazısı yer aldı.

ERDOĞAN, BAHÇELİ VE ZEYBEKCI PANKARTLARI

Miting alanına girişler, altı kapıdan yapıldı. Kadınlar ayrı, erkekler ayrı kapılardan geçtikten sonra alana girdi. Engellilerin alana rahat bir şekilde girmesi için ayrı bir kapıdan girişleri yapıldı. Mitinge katılmak isteyenler için İzmir’in çeşitli yerlerine ayaklı panolar konularak, yönlendirme sağlandı. Gündoğdu Meydanı’na üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğu ve ‘Beka için milli karar’ yazılı dev bir pankart asıldı. Bu pankartın hemen yanında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bulunduğu ve üzerinde ‘Cumhur için istikrar’ yazılı pankart yer alırken yine Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin de ‘Zeybekci çözer, İzmir’e değer’ yazılı bir pankartı alana konuldu.

100 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILDI

Zeybekci, halkı selamlama konuşması yaptı. Ayrıca, Kordon'da miting alanına bakan bir binaya Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'nin fotoğraflarının olduğu 'Beka için milli karar' yazılı büyük pankart asıldı. Alanda toplananlara 100 bin adet Türk bayrağı ile 250 bin adet su dağıtıldı. Miting alanında çok sayıda polis ekibi ve sağlık personeli de görev yaptı. Alanın iki farklı noktasına Kızılay çadırları kuruldu. Alan içerisinde olası bir sağlık sorununa karşı, yalnızca ambulansların giriş yapabileceği güvenlik koridoru oluşturuldu.

BİR ELLE BOZKURT, DİĞERİ İLE RABİA İŞARETİ

Termometrelerin 21 dereceyi gösterdiği İzmir'de sıcaktan ve kalabalıktan bunalan bazı partililere sağlık görevlileri müdahale etti. Alanı dolduran partililerin bir elleriyle bozkurt, diğer elleriyle Rabia işareti yapmaları dikkat çekti. Üzerine Atatürk fotoğraflı ay yıldızlı tişört giyen bir kişinin, sakallarını üçe ayırarak her birinde ayrı bir harfin bulunduğu tavla zarları ile 'Recep', 'Tayyip' ve 'Erdoğan' ismini yazması dikkat çekti. Aynı kişi iki eliyle Rabia işareti yaparak, miting alanına girdi. Denizde de Türk bayraklarıyla süslenen yüzlerce tekne içindeki iki partinin taraftarları mitinge katıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali17 Mart 2019 23:11

    Zeybekci gelirse Basmane cukuru tarih olur İzmir in sahili temizlenir kokudan geçilmiyor, anyacagınız izmir hak ettigi hizmeti alır.

  • badddal17 Mart 2019 22:48

    burda izmirli dışında her ilden insan var

  • Kral17 Mart 2019 21:45

    Koca izmirden chp cikar asirlar boyu kimse degistireeemezzzzz

  • emre17 Mart 2019 22:28

    helal kral. beğenmeyenler gitsin memleketine mülteci kılıklılar....

  • Yeni Türkiye 17 Mart 2019 20:27

    Cumhur gelecek 4,5 yılda Allahın izni ile bütün dertler bitecek . PKK YPG DHKPC FETÖ ve bilumum ne kadar hain varsa hepsinin kökü kazınacak. Kandil, Fırat’ın Doğusu, Pensilvanya başlarına geçirilecek, Avrupa’da yuvalanan hainlerin leşleri sayılacak. Yapılan ve yapılacak operasyonlardan rahatsız olanlara da ülkemiz dar edilecek . Artık bu yoldan dönüş yok ...

  • şakamısın17 Mart 2019 22:29

    bunları söylerken akpe yi kast etmiyorsun umarım.

  • İzmirli17 Mart 2019 20:23

    Bu seçimlerde bütün şehirlerimizin güzel İzmir'imizi örnek almasını diliyorum!

  • Berkay17 Mart 2019 19:01

    Yazik! Ulke dunyada en yuksek , enflasyona, kur artisina, dunyadan en yuksek faizli borc alan ulke, son 2 ceyrektir sanayisi daralan, bir tane dunyada markasi olmayan milleti dometes biber kuyrugunda sonra sen sacma sapan seylerdan bahset asli olmayan! Ama biz hak ediyoruz.

  • ALAATTİN CAMGÖZ17 Mart 2019 17:49

    chp yi pkk nın yönetimene ve kontrolüne soktular.ATATÜRK ün partisi falan kalmadı.yakında chp ülkeyi de bölecektir.

  • can 17 Mart 2019 18:37

     ALAATİN HOCAM HDP DESTEKLİ BU PARTİLER SEÇİLİNCE HDP DEMEYECEKMİ BİZ SİZİ DESTEKLEDİK ŞU BİZİM PKK LILARI BELEDİYE ALACAKSIN VEDE TIPIŞ TIPIŞ ALACAKLAR ÜLKE GELİRLERİ KANDİLE AKACAK.BU ÜLKENİN CAN DÜŞMANI İÇİMİZDEN VURACAK UYANMALIYIZ.

  • KILIÇ17 Mart 2019 17:02

     HDP LİLERLE KOL KOLA YÜRÜYOR SAGINDAKİ PKK NIN ÖN SAFLARINDAKİ SEZGİN TANRIKULU ONDAN SONRA PKK LILARI LANETLİYORUM DİYOR BİZDE YUTTUK BU ÜLKE GELİŞİ GÜZEL KURULMAMIŞDIR HER KARIŞINDA KAN VARDIR ORTAYA ÇIKIP BEN ADAYIM DİYE HERKESE OY VERECEK KADAR CAHİL DEGİLİZ OYUMU VERİRKEN PARA PUL ÇIKAR DÜŞÜNMEM DAHA ÖNCEKİ YILLARDA VATANSEVER GÖRÜNÜP OY ALAN HDPLİLERİ GÖRDÜK ADAMLAR SEÇİLİNCE PKK YA ÇALIŞTI  ARTIK YUTMYACAGIZ OY LAYIKINA VERECEGİZ.

  • clevermarket17 Mart 2019 16:59

    5 yaşındaki çocuklar bile zehir gibi..!Artık herkes akıllı ve uyanık..!Çalışmadan çöplüğe dönmüş şehirlerde ideoloji adı altında yan gel yat ehli bitti.Bu seçimlerde hizmet etmeyenlerin çok ağır bir yenilgi alacağını düşünüyorum.İzmirde de insanlar bıkmış ve yılmış durumdalar.İzmir 1 Nisan sabahı çok farklı bir güne uyanabilir.

  • Cego 17 Mart 2019 16:35

    İzmir’den ekmek Yok size boşuna çaba. Hattta Ankara da gitti elinizden. Bence Suriye de miting yapın oradan oy gelir size

  • abdullah 17 Mart 2019 21:39

    bu da demek oluyorki suriyeliler chplilerden daha akıllı

  • emre17 Mart 2019 20:43

    güzel yorum tebrikler...