E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇocukların yeni kahramanı Türkiye'de---

Çocukların yeni kahramanı Türkiye'de

Çocukların yeni kahramanı Türkiye'de
17 Ocak 2015 - 15:47 borsagundem.com

Çocukların yeni kahramanı, yavru ejderha Kokosnuss Türkiye'de

Kokosnuss filmi Avrupa’da çocukların ilgi odağı haline geldi. Bugünlerde Avrupalı çocukların çok beğenerek izledikleri Küçük Ejderha Kokosnuss filminin sevimli kahramanları Türkiye'de de çocuklarla buluşuyor…

Çocukların büyük ilgisini çeken Kokosnuss maceralarının yer aldığı kitaplar ABM yayınları arasında yerini aldı. 16 kitaplık macera serisi şimdiden Avrupa ülkelerinde satış rekorlarını kırarken Küçük Ejderha Kokosnuss Filmi'nin Türk izleyicisiyle buluşması için de geri sayım başladı.

İLK ÖNCE ALMANYA'DA VİZYONA GİRDİ

Küçük Ejderha Kokosnuss’un dünya genelinde gösterimi sürüyor. İlk kez Almanya'da 3D olarak 18 Aralık'ta gösterime giren Kokosnuss Avrupa ülkeleri sinemalarında büyük ilgi görüyor. Çocukların yeni kahramanı Kokosnuss'un maceraları sosyal medyada da haftalarca en çok konuşulan ve paylaşılanlar listesinde yerini aldı. 

Türkiye'de yayın hakları Acar Group ABM Yayınevi tarafından alınan Küçük Ejderha Kokosnuss'un 16 seriden oluşan kitapları 6-8 yaş grubu çocuklar için seçkin kitabevlerinde satışa sunuldu. Ailesi ve arkadaşları ile atıldığı maceralarla küçüklerin kalbinde taht kuran Küçük Ejderha Kokosnuss, okurlarını binlerce yıl öncesine götürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)