E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCocu için Hollanda'dan geldiler!---

Cocu için Hollanda'dan geldiler!

Cocu için Hollanda'dan geldiler!
03 Ekim 2018 - 16:55 borsagundem.com

Hollanda’dan Fox TV, Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu’nun durumuyla ilgili son gelişmeleri İstanbul’dan bildirmeye başladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu’nun durumu ülkesinde yakından takip ediliyor. Sarı-lacivertlilerin maçlarında çıkan sonuçlar kadar deneyimli çalıştırıcının geleceğinin ne olacağına yönelik de yoğun bir gündem bulunuyor.

Haberlerde-programlarda gündem

Cocu’nun Fenerbahçe’den gönderilip gönderilmeyeceği konusu gazetelerde haber olduğu kadar, televizyonlarda da haber oluyor, televizyonlardaki tartışma programlarında da konuşuluyor. Hollanda’ın Fox Sports kanalı Fenerbahçe-Spartak Trnava maçının yayın haklarını aldı.

Boğaz’a nazır canlı yayın

UEFA Avrupa Ligi maçını ülkedeki futbolseverlere canlı olarak izlettirecek olan kanal bununla da yetinmeyerek maçtan iki gün önce Türkiye’ye bir kameraman ve bir muhabirini gönderdi. Ekip dün akşam İstanbul’da bir yayın gerçekleştirdi.

‘Ne kadar kredisi kaldı?’

Boğaz’ı gören bir yere konuşlanan Hollanda televizyonu, Cocu krizinin son durumuyla ilgili gelişmeleri ülkeye geçti. Bununla ilgili Fenerbahçe cephesinde yaşananların aktarıldığı yayında ekrandaki ‘Cocu krizi devam ediyor. Ne kadar kredisi kaldı?’ başlığıyla birlikte konu masaya yatırıldı.

Futbol krizinin bir parçası

Hollandalıların Cocu olayına gösterdikleri ilginin, ülke futbolunun içinde bulunduğu krizden bağımsız olmadığı ortaya çıktı. Milli takımı Dünya Kupası’na gidemeyen, kulüp takımları başarılı olamayan, yıldız futbolcular yetiştiremeyen Portakallar, ülke dışındaki en yüksek profilli teknik adamları olduğu için Cocu’yu yakından takip ediyor, akıbeti merak konusu oluyor.(Skorer)


(Hollanda Fox TV muhabiri Cristian Willaert, Cocu ile ilgili son gelişmeleri İstanbul’dan aktardı)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)