E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPara PiyasaCoca Cola yurtdışına tahvil ihraç edecek---

Coca Cola yurtdışına tahvil ihraç edecek

Coca Cola yurtdışına tahvil ihraç edecek
19 Temmuz 2013 - 17:42 borsagundem.com

Coca Cola çeşitli tertip ve vadelerde 1 milyar dolar tutara kadar borçlanma aracı ihracı için yönetimi yetkilendirdi

Coca Cola tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: ''Şirketimiz, 2014'te vadesi gelen kredilerinin yeniden finansmanının yanı sıra önümüzdeki dönemdeki yeni ihtiyaçlarının da finansmanı amacıyla çeşitli uzun vadeli borçlanma araçlarının kullanılması konusunu değerlendirmektedir.
Bu kapsamda, Coca-Cola İçecek A.Ş. Yönetim Kurulu, 19 Temmuz 2013 tarihinde alınan karar ile , çeşitli tertip ve vadelerde toplamda 1 milyar ABD Doları veya muadili yabancı para veya muadili Türk Lirası tutarına kadar, şartları ihraç tarihindeki piyasa koşullarına göre belirlenmek ve  Sermaye Piyasası Kurulu' nun onay tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde ihraç edilmek üzere,  yurt dışında tahvil ihraç edilebilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulması da dahil gerekli çalışmaların yapılması için yönetimi yetkilendirmiştir.
Bu çerçevede, yurt dışında yapılması planlanan tahvil ihracına ilişkin olarak 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve Seri II, No: 31.1 sayılı Borçlanma Araçları Tebliği doğrultusunda Sermaye Piyasası Kurulu'ndan ilgili sermaye piyasası araçlarının ihracı ve satışı için onay alınması hakkında müracaat işlemi bugün gerçekleştirilmiştir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 743,50
En Yüksek: 754,00
En Düşük: 735,50
Değişim 0,68 %
FK: 9,19
PD / DD: 4,81
İşlem Hacmi 272.693.527
Toplam Adet: 366.686
Ağırlıklı Ort.: 743,78
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsacı19 Temmuz 2013 18:16

    Yahudi sermayesi Türkiye'ye sermaye aktarmaya başladı tekrar. Türkleri kızdırmaktansa para ile susturmak en ucuz yöntem. Para zaten pul olmuş. Gerçi cola ya da yatırım yapılabilir. Hangi madde var ise içinde bir içen bir daha içiyor.