E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÇin hisse senetleri daha fazla yükselebilir---

Çin hisse senetleri daha fazla yükselebilir

Çin hisse senetleri daha fazla yükselebilir
14 Aralık 2022 - 15:10 borsagundem.com

Fransız Amundi'nin yöneticilerinden McConway, "Gelecek yılın ikinci çeyreğine kadar Çin pazarında daha fazla pozitif yön görüyoruz." dedi.

Avrupa'nın en büyük varlık yönetimi şirketi Amundi'nin yöneticilerinden biri olan Nicholas McConway göre, Çin'in hisse senetlerinde ekonominin yeniden açılışının yarattığı ralliden sonra bile alım yapılıyor.

Varlık yönetisici McConway, "Gerçek para çalışmaya koyuldu, Ancak Çin hisse senetleri hala az satın alınmış durumda. Bu noktadan gelecek yılın ikinci çeyreğine kadar bu pazarda daha fazla pozitif yön görüyoruz." dedi.

Amundi

Amundi bir Fransız varlık yönetimi şirketidir. 2020 yılı sonunda 1.729 milyar euroluk yönetim altındaki varlıklarıyla, Avrupa'daki varlık yönetimi şirketleri arasında birinci ve bu sektördeki ana küresel oyuncular arasında yer alıyor.

1 Ocak 2010 tarihinde kurulan şirket, Crédit Agricole (Crédit Agricole Asset Management, CAAM) ve Société Générale (Société Générale Asset Management, SGAM) varlık yönetimi faaliyetleri arasındaki birleşmenin bir sonucudur. Kasım 2015'ten beri Amundi grubu, çoğunluğu Crédit Agricole S.A.'ya ait olan Euronext borsasında listelenmiştir.

Morgan Stanley, Çin hisse senetlerinden iyi performans bekliyor

 

Morgan Stanley, Çin hisse senetleri tavsiyesini yükseltti

 

JPMorgan: Çin hisse senetleri değer kazanacak

 

Goldman Sachs'den Çin hisse senedi yorumu

 

Goldman Sachs, Çin hisselerinde yüzde 20'lik kazanç bekliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)