E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'nin amblemi değişecek mi?---

CHP'nin amblemi değişecek mi?

CHP'nin amblemi değişecek mi?
14 Şubat 2015 - 17:31 borsagundem.com

DSP'nin CHP'ye katılmasını isteyen Kılıçdaroğlu "Gerekirse amblemi değiştiririz" dedi

Pamukkale TV'nin canlı yayın konuğu olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, DSP'nin CHP'ye katılması gerektiğini söyleyerek, "Gerekirse güvercini de CHP amblemine yerleştiririz" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'de Pamukkale TV'nin canlı yayın konuğu oldu. Gündeme dair açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu "DSP'nin bir parti olarak yoluna devam etmesini doğru bulmuyorum. Gelmeliler CHP'ye artık. Bizim altıokumuz var altında şöyle kırmızı bir boşluğumuz var. Gerekirse güvercini de oraya yerleştiririz, amblemimizi de değiştiririz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARA DÜVELİ. DÜZCE.14 Şubat 2015 19:12

    Ben bir sağ görüşlü olarak sayın KILIÇTAROĞLUNA katılıyorum eğer aol görüşlü sizler dahada birbirinizi yemeye devam ederseniz meydan herzaman akp tiye kalacaktır.bende onlara oy verdim ama birdahamı asla bir sol parti olan CHP tisine oylarımızı verdirteceğim.bir müslüman bildiğimiz kişiler ülkeye bunları yapıyorsa insanlarını ezen ülkenin paralarını kendi hesaplarına aktaran polislerine ,savcılarına zülüm eden bir iktidar görmedim kendi AHLAKSIZLIKLARINI örtbas etmek için her kesime yer değiştirmeye çalışan bu iktidar bizlerin desteklediği parti olamaz ve buyüzden sizler sol parti olarak birleşinki önümüzdeki seçimlerde tek başınıza iktidara gelme umudunuz olsun.

  • bir amblerme sahip cikmayin sonra konusun dur...14 Şubat 2015 17:49

    Kendiniz herseyi degistirin ama ak parti hizmet icin birsey yapsa ataturkle ilgili hersey tabu gibi saldirin.