E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li vekile Erdoğan'a hakaretten suç duyurusu---

CHP'li vekile Erdoğan'a hakaretten suç duyurusu

CHP'li vekile Erdoğan'a hakaretten suç duyurusu
15 Kasım 2015 - 19:27 borsagundem.com

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten suç duyurusu

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker hakkında, sosyal medyadan "Cumhurbaşkanına hakaret ettiği" gerekçesiyle Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Petek, yaptığı yazılı açıklamada, Fransa'daki terör saldırısı üzerine Göker'in 14 Kasım'da kendi twitter hesabından Cumhurbaşkanına hakaret içeren bir açıklamayaptığını iddia etti.

Göker'in söz konusu paylaşımdaki mesajıyla, "Cumhurbaşkanına alenen hakaret ettiğini" belirten Petek, şunları kaydetti:

"Burdur milletvekili olarak kendisini telefonla arayıp Cumhurbaşkanımıza hakaret içeren bu açıklamadan dolayı halkımızdan özür dileme çağrısında bulundum. Aksi halde suç duyurusunda bulunacağımı ve olayı kamuoyu nezdinde kınayacağımı ilettim. Buna rağmen hatasından dönmediği için Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundum.

Herkesin terör karşısında yer alması gerektiği G20 Liderler Zirvesi'nde Cumhurbaşkanımızın terörü lanetleyerek dünyaya çağrıda bulunduğu bir günde, Cumhurbaşkanımıza 'katil' deme gaflet ve hıyanetinde bulunan sayın Mehmet Göker'i bu çirkin eyleminden dolayı kınıyor, Cumhurbaşkanımızdan ve halkımızdan özür dilemeye davet ediyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)