E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li Öztrak'tan kayyum açıklaması---

CHP'li Öztrak'tan kayyum açıklaması

CHP'li Öztrak'tan kayyum açıklaması
19 Ağustos 2019 - 15:35 borsagundem.com

Diyarbakır, Mardin ve Van büyükşehir belediyelerine kayyum atanmasına ilişkin açıklama yapan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "görevden alma kararı hukuki değil siyasidir" dedi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak toplantı gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YUSUF MÜFTÜOĞLU19 Ağustos 2019 20:05

    chp den milletvekilleri olanlar tabutla milletvekilliğini bırakıyorlar.senelerdir muhalefetdeler iktidara partılerini getiremedikleri haldı hala utanmadan orada duruyorlar.tabiki sırtını devlete davanmak güzel asıl iş yapacaksanız özel sektörde yapında alnınızı karışlayım.sizlerden başka bir şey beklemek adeta mucize olur idi.

  • ekrem19 Ağustos 2019 18:55

    bunlar varya dededen babadan bu devlete çöreklenmişler dertleri hak hukuk adalet değil elden kayıp giden dedelerinden miras aldıkları bakanlık milletvekilliği koltukları milletin içinden çıkan yeni nesle bunları fazla görmeleri işbankta trt de tüpraşta sekada hep yönetici olmuş buraları hep sömürmüşler zarara uğratmışlar. bu chp gürühü bunlar elden gittikçe devleti yakma yıkma bahasına herşeyi yapar bunlar.

  • abdullah 1119 Ağustos 2019 18:27

    chp kuruluşundan bu güne neyi hukuki yapmış. her yaptığı siyasi değilmiydi siyasilik tek parti ile başladı darbeler hukuki miydi üniversitelere alınmayan kız erkek öğrenci kararları hukukimiydi imam hatiplere sokulmayan öğrenciler ???????? chp hukuk mu? diyor. niçin diyor ortaklık yaptıkları terörist seviciler için mi bunlar türkiyenin 100 lerce milyar zarara uğramasına sebep olan gezicileri de siyaseten desteklemişlerdi hukuk aramıyorlardı HAK kelimesi bunların diline yakışmaz.

  • ekrem19 Ağustos 2019 18:47

    hukuk adalet ne bilmeyenler bunlar. ülkeyi karıştırmayı kendilerine hak gören bu gürüh gerçekten neyin hukuki neyin siyasi olduğunu bize öğretemez tabiiki de  gerçekleşen işlem hukuki bunların açıklamaları siyasi bile değil bunları kuranların guguk kuşları bunlar.  öztrakta ne demekse? merak ettim doğrusu

  • AHMET ÖZBİR19 Ağustos 2019 16:56

    TIRAK sen en iyisi bu işi BIRAK!.. Devlet ne diyor iyi BAK! Yargı belediyelerin paraları PKK'YA AKIYOR diyor, sen gerçekten AYIK mısın yoksa SAYIKLIYOR musun?! Sözkonusu VATAN BE ADAM VATAN!..

  • ..........19 Ağustos 2019 16:16

    Bir kere de hırsız suçlu deyin arkadaş. Siz iktidara gelseniz ülkenin menfaatine nasıl iş yapacaksınız çok merak ediyorum. Bu kafayla çok zor görünüyor. Biz niye Akdeniz'de petrol ve Doğalgaz aramıyoruz diyen partinin liderinin sözcüsünden ancak bu laflar çıkar ağzından. Şehid kaymakam, savcı, polis, asker ve siviller için niçin hiç adaletten haktan hukuktan bahsetmediniz.