E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'den türban kararı!---

CHP'den türban kararı!

CHP'den türban kararı!
30 Ekim 2013 - 19:43 borsagundem.com

TBMM Genel Kurulu’na yarın gelmesi beklenen AK Partili türbanlı kadın milletvekilleri konusunda CHP Grup kararı aldı

Başörtülü kadın milletvekillerine hiçbir şekilde karışılmayacak, tavır alınmayacak.

CHP’nin bugün basına kapalı gerçekleştirilen grup toplantısında alınan kararda Ak Parti’nin konuyu seçim öncesinde siyasi olarak kullanma eğiliminde olduğu CHP’nin de buna fırsat vermemesi görüşü ağırlık kazandı.

Bu çerçevede yarınki genel kurulda CHP’li vekiller başörtülü vekillere tavır almayacaklar. Bunu yerine AK Parti’nin daha önce CHP’nin kadın vekillerin pantolon giymesi için yaptığı girişimlere karşı olumsuz tavrı üzerinde durulacak.

İNCE: ‘MİLİTANLIK YAPACAKLAR’
Bu arada TBMM Genel Kurulu’nda konuşan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Meclis’e türban ile gelecek AK Parti kadın milletvekillerini kast ederek, “kürsüye çıkıp hiç konuşmamışlar, şimdi türban takıp geleceklerini söylüyorlar, bunlar o zaman burada militanlık yapacaklar dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dogan31 Ekim 2013 00:20

    Rahatsiz beyinler bunlar iste! Sofor sakal birakamaz, avukat turban takamaz vs. Size ne be! Aslolan baskasinin ozgurlugune girmemektir, kimsenin kiligindan kiyafetinden size ne! Biraz olsun kendinizi gelistirmeye acik diilseniz bari kendinizi imha edin! Zira sizin son kullanma tarihiniz coktaan gecti!

  • HAYDİ SANDIKBAŞINA.30 Ekim 2013 20:01

    Sayın başbakan zamanında belediye otobüslerine bindiğimizde takım elbiseli gıravatı düzgün takılmış kendine çeki düzen vermiş insanlar belediye otobüslerinin şöförleriydi geçenlerde KADIKÖY,den bindiğim 130 nolu otobüste şöförün halini bir insan olarak hiçmi hiçbeğenmedim dedim burası acaba İRANMI, yaoksa SUDİ ARABİSTANMI şöförün kafada TAKKE,suratında birkarış sakal,altındada pilelişalvar vardı sizler bu güzelim vatanı arap dünyasınamı çevirteceksiniz.ama bizler buna izin vermeyeceğiz bizler sizlere oy verirken bunlarımı yapın dedik insanların gelecekleriylenmi oynayın dedik bu yapmışolduğunuz ayrımcılıkartık bizleride etkiledi bundan sonra kapılarımıza bile oy için gelmeyin vermiş olduğumuz oylarda sizlere HARAM OLSUN neden haram ettiğimide açıklayayım vermiş olduğun sözlerin bir çoğunu tutmadında ondan.insanları SEFALETE sürüklediniz.ŞİMDİBURADAN BAZI ARKADAŞLARA SESLENİYORUM BAZILARI HİÇOY KULLANMAYACAĞIM DİYOR BENDE ÜSTÜNE BASARAK MUHAKKAKKİgidip oyunuzu kullanın hiçbirinide beğenmiyorsanız o ıstampayı öylebir sürtünki zarfları açanlar diyeceklerki bunlar resmen küfretmişler.bu dediğimşi mutlaka yapında hiçdeğilse kabulgörmemiş oy oranlarıda meydana çıkar eğer oy kullanmazsanız her kullanmadığınız oylar AKP ye gidecektir benden söylemesi.