E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'den ihraç edilen Özcan'dan 'bağımsız adaylık' mesajı---

CHP'den ihraç edilen Özcan'dan 'bağımsız adaylık' mesajı

CHP'den ihraç edilen Özcan'dan 'bağımsız adaylık' mesajı
02 Ağustos 2023 - 21:01 borsagundem.com

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan "Şu anda seçimlere bağımsız aday olarak girmeyi planlıyorum" diye konuştu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu'nun (YDK) kendisi hakkında verdiği partiden ihraç kararının ardından açıklamalarda bulundu.

Belediye binasında basın toplantısı düzenleyen Özcan, bundan sonraki süreçte görevini bağımsız olarak sürdüreceğini söyledi.

Özcan, Bolu'ya hizmete devam edeceğini belirterek "Bu süreçte çifte standart uygulanması beni üzdü. Yani şu anda CHP'de değişim isteyen ve bunu kamuoyuyla paylaşan o kadar çok insan var ki... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan tutun kimlere kadar. Partinin Grup Başkanı, grup başkanvekilleri dahil olmak üzere değişimden bahsediliyor ama değişim isteyenler adına ihraç edilen ben oluyorum. Bu arkadaşlarımı da buradan tekrar uyarıyorum. Değişime gidilmezse CHP Genel Başkanından başlayıp demokratik bir tüzük ve güncellenmiş bir parti programıyla yola devam edilmezse CHP'yi 31 Mart'ta büyük bir hezimet bekliyor." diye konuştu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK03 Ağustos 2023 09:25

    CHP de milletvekillerinin hepsi  ömürboyu ve dede den toruna milletvekilliği yapıyorlar imiş basından bunu öğreniyoruz.Senin gibi bu sistemin ortasına çomağı sokanlara asla oy vermezler. Ne kadar çok değerli bilgili iş yapacakları bitirdilerki sen asberg in görünen yüzüsünüz.