E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'den görüşme sonrası ilk açıklama---

CHP'den görüşme sonrası ilk açıklama

CHP'den görüşme sonrası ilk açıklama
10 Ağustos 2015 - 23:11 borsagundem.com

Başbakan Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun 4 saat süren görüşmelerin ardından CHP Sözcüsü Haluk Koç açıklamalarda bulundu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sonrası CHP Genel Merkezinde açıklamalarda bulundu.

Koç'un açıklamalarından satır başları şöyle;

Toplantıdan önce 6 şehidimizin haberini aldık. Bir kere daha Türk silahlı kuvvetlerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz.  

5 ayrı toplantı tertip edildi. Burada her iki siyasi partinin temsilcileri kendi düşüncelerini ifade ettiler. Ülkemizin bugün karşı karşıya kaldığı sorunlar karşısında koalisyon kurup kuramayacakları konusunda irtibatta kaldılar. Ülkenin menfati göz önünde bulundurulduğundan birçok konuda mutabakata varıldığını söyleyebilirim.

Sayın genel başkanlar ilk defa ön görüşmelerden çıkan sonuçlar üzerine düşüncelerini ifade ettiler. Bu düşüncelerini net ve samimi bir şekilde ifade ettiler. Uzun ve zahmetli bir ön görüşme süreci yaşadık. Sorumluluğumuzun gereğini taşımaya çalışıyoruz. Bu hafta içinde, perşembe ve ya cuma günü sayın genel başkanlar bir araya gelecekler. 

İki siyasi partinin tabanına karşı sorumlulukları var ama parti çıkarlarımızı ülke çıkarlarının önüne koymuyoruz. Bu çerçevede görüşlerimizi beyan ediyoruz. İki genel başkan fikir alış verişinde bulundu. Biz sayın Ömer Çelik'le bazı noktalarda, ihtiyaç olunan konularda devreye girdik. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çarkçıbaşı11 Ağustos 2015 08:11

    Parti Başkanları acemi olunca kaolisyon angarya oluyor görev değil.Patagonyadan ithal Hükümet getirilmeli yoksa Borsa ve Döviz ticareti yapanlara yarar.Saygılar.

  • Yeter artık10 Ağustos 2015 23:48

    Bırakın artık tiyatro yapmayı erken seçim deyinde en azından millet ayağını yorganına göre uzatsın. Yalancılığın adına siyaset diyorlar. CHP bunlarla vakit geçireceğine HDP ye giden emanet oyları almanın yolunu arada herkese bir faydası olsun...

  • BİZDEN OLMAYANA PARA YOK....10 Ağustos 2015 23:22

    PARTİ ÇIKARLARI DEDİKLERİ EKONOMİK YERLEŞİK DÜZENMİ.CHP BAZ ALINDIĞINDA İTHALAT YAN SANAYİ BANKACILIK.AKP BAZ ALINDIĞINDA YENİ DÜZEN ZIRVALARINA BAĞLI İTHALAT VE BANKA AKABINDE ÜLKENİN DEVLET KURUMLARI AKABINDE TAŞERONLUK YAPILAŞMASI

  • exper10 Ağustos 2015 23:19

    Yine havanda su dövdüler. Kimse ben yokum deme cesaretini gösteremediği için Vatandaşı oyalıyorlar.