E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'den Bahçeli'ye çok sert yanıt---

CHP'den Bahçeli'ye çok sert yanıt

CHP'den Bahçeli'ye çok sert yanıt
04 Ekim 2019 - 19:36 borsagundem.com

Bahçeli'nin Kılıçdaroğlu ile ilgili sözlerine CHP'den cevap geldi. Özgür Özel, "Bu bir siyasi nezaketsizliktir. Kemal Kılıçdaroğlu'na dokunmak isteyenler son seçimde yedikleri demokrasi tokadını bir kez daha yiyeceklerdir" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ankara gündemine bomba gibi düşen, “Başkanlık Divanı'nın da kararıyla CHP-HDP ilişkilerinin incelenmesi, CHP Genel Başkanı'nın suç teşkil eden fiili ve değerlendirmelerinin analiz ve araştırılması maksadıyla bir komisyon görevlendirilmiştir. CHP Genel Başkanı için dokunulmazlığın kaldırılması ve mahkeme yolu ardına kadar aralanmış ve açılmıştır” açıklamalarına CHP’den cevap gecikmedi.

“MHP İÇİNDE BİR TAKIM İÇ HESAPLAR VAR”

Kameralar karşısına geçen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP’nin yaptığı açıklamaya sert cevap verdi. Açıklamayı siyasi nezaketsizlik olarak değerlendiren Özel, “CHP 100 yıllık tarihi boyunca bu kadar vesveselerle dolu, bu kadar ecele kaleme alınmış bir açıklama görmemiştir. Biz Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili her türlü olumlu adımı atmışızdır, süreci de yakından izlemişsizdir. Hiçbir CHP’li Bahçeli’nin sağlığıyla ilgili olumsuz bir durum istemez ama MHP içinde Bahçeli’nin sağlığı ve siyasete devam edip etmeyeceği üzerine bir takım iç hesapların olduğu hepimizin malumudur. Bugün yazılan metin belki Türkiye içine Sayın Bahçeli, görevinin başındadır, sağlığı iyidir hatta gündem değiştirmeye haizdir mesajını vermekten öte değildir” dedi.

“BİR KEZ DAHA DEMOKRASİ TOKADINI YİYECEKLERDİR”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili de Özel, “Genel Başkanımızın dokunulmazlığı Anayasal bir dokunulmazlık değildir, Genel Başkanın dokunulmazlığı 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde kendisine, gösterdiği adaylara, ortaya koyduğu siyaset anlayışına karşı milletin gösterdiği teveccüh ve İstanbul’u da aşan Türkiye ittifakına dönüşmüş olan kendisine bir sahip çıkmadır. Öyle ki 31 Mart’ta seçimleri küçük bir farkla kazanan Ekrem İmamoğlu’na dokunmaya kalkanlar 23 Haziran’da nasıl bir demokrasi tokadı yedilerse emin olsunlar ki Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na dokunmaya kalktıklarında o tokadın çok daha fevkinde olan bir demokrasi tokadını bu milletten yiyecekler. Buna hiç şüphe yoktur” dedi.

KOMİSYONA OSMAN ÖCALAN VE İMRALI ÖNERİSİ

MHP’nin kuracağı komisyona da değinen Özel, “Bir komisyon kurulup bu komisyon bir takım terör ilişkilerini inceleyip sonra da dokunulmazlığı kaldırma konumuna gelecekse MHP’ye tavsiyemiz devletin televizyonunu sınır ötesine Erbil’e götürüp Osman Öcalan’a mikrofon uzattırıp Cumhur İttifakı’na destek açıklatan ve bu işe MİT’i alet edenleri, Abdullah Öcalan’dan İmralı’da mektup alıp o mektubu Anadolu Ajansı’na İstanbul’un göbeğinden okutturup seçimlere birkaç gün kalıp panik halinde Abdullah Öcalan’ın desteğini Cumhur İttifakı’nın adayına sağlamaya çalışanları incelemelerini ve kendi durdukları yeri sorgulamalarını tavsiye ederiz” şeklinde konuştu.

“İTTİFAKIN KÜÇÜK ORTAĞININ HEZEYANLARI”

CHP’li Özgür Özel sözlerini şöyle sürdürdü;

“CHP olarak kendi gündemimizi, halkın gündemini sürdürmeye ittifakımızı genişleterek sürdürmeye devam edeceğiz. Tükenmekte olan bir siyasi hareketin ve son günlerde açıklanan bütün anketlerin paniğe sevk ettiği bir ittifakın küçük ortağının hezeyanlarını üzülerek, birazcık da tebessümle tarih önünde not ederiz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Süleyman Kırpak05 Ekim 2019 11:15

    yine sahaya çıkmış 1 milyar tl lik tazminatı ödemiş galiba.dikkat et 1 milyar TL lik daha tazminat ödeyebilirsin.

  • Komiksiniz05 Ekim 2019 10:53

    Tv ye cikartilan ocalan kimin icin oy istediyse pkk ile is tutan onlardir nokta

  • BORSACI 05 Ekim 2019 06:06

    DOGRU SÖYLEYEN DOKUZ KÖYDEN KOVULURMUŞ ALENEN BAHÇELİ DOGRULARI KONUŞTU CHP GOCUNSADA PKK NIN DETEKÇİSİDİR.TÜRKİYE DÜŞMANLARININ KORUYUCU OLMAYA DEVAM EDİYOR PKK LI VEDE FÖTÜCÜLERLE TOPLANTI YAPARAK PLAN KURUYOR ÜLKEME ALEYİNE HER KİM EYLEM ,PLAN KURYORSA ALLAH KAHRETSİN.

  • Türkoğlutürk 05 Ekim 2019 12:16

    Fetöcü vekiller bakanlar belediye başkanları dışarıda AKP seyesinde geziyor. Dün FETÖ eteği öpen zerzevat bugün başka sakallıyı kıyak geçiyor.

  • trt05 Ekim 2019 01:09

    hala trt de şehitlerin kanını döken ismi lazım deil terör menzubunu, TV ye çıkartan kişileri bulamayan bir hukumet. Devlet ekalsa bulacakda, Hukumet istemiyor bulunmasını... Gerçekden acı ve çok yazık. İstanbul seçimlerinde akıllarda kalan top10 listede bu soruda var. Seçim iptaki birinci sıra zaten. mahkmede iptal gerekçesini kabul etmedi. mahkeme kabul olmadı da geçen hafta

  • mehmet 05 Ekim 2019 00:59

    chp yi anlamak mümkün değil..tayyip o kadar çözüm süreci için mücadele etti..chp yanaşmadı..şimdi tayyip cezalandırıyor..chp de terör seviciliğe soyundu..bu chp yi anlamak güç..bahçeli bildiği yolda..yolundan kayma yok..geçmiştede aynıydı şimdide aynı..içindeki fetocular ve muhalifler şimdi iyi partide..chp onlarla yumuşak yumuşak anlaşsın..onlar kendileri gibi...

  • Ali04 Ekim 2019 21:49

    Her türlü delilerle kapatılması mümkün olan bir parti ile hala mecliste kanki olan o partinin can simidi chp artık Atatürk ün partisi olmadığını isbatlamıştır

  • Tekno papaz05 Ekim 2019 01:05

    Açılım vs onları yazmıyorum unutmuşsunuz. Osman öcalanı da chp televizyona çıkardı.

  • kadir ekici04 Ekim 2019 23:36

    ali ; gerçek layık olduğun isim kullan.yezid-muaviye yakışır size.

  • Merak etme04 Ekim 2019 22:59

    Senin bankamatik hesabın kapatılacak :) 

  • Boş bakan04 Ekim 2019 20:58

    Hacı doğru söze ne gerek bunlara izin verenler ve destek açıklamasınyapanlar da ayrıca yargılanmalıdır

  • ekrem05 Ekim 2019 12:15

    a öcalan vatana ihanete tövbe etmiştir gerçekleri görmüştür ihanet işini chp hdp ile beraber devralmıştır.

  • Millet04 Ekim 2019 20:23

    Sayın Özel bırakın boş boş konuşsun, zira konuştukça Millet ittifakı inanılmaz derecede güç kazanıyor ve çok mutlu oluyoruz. Sn. Kılıçdaroğlunun tarifeli uçak kullanması bile ülkesini ne kadar çok sevdiğini bariz olarak göstermiyor mu?

  • abdullah 5305 Ekim 2019 12:11

    vecihi hurkuşa yapılan engellemeler aklıma geldikçe bu chplileri ne uçağa ne metroya bindirmemek lazım hatta köprülerden bile geçirmemek lazım.

  • abdullah05 Ekim 2019 12:08

    özel uçak kullanabilmek için çok çalışmak lazım vizyon sahibi olmak lazım herşeye hayır diyenler özel uçağa binemez.

  • Hacı 04 Ekim 2019 19:53

    Eğriye eğri, doğruya doğru. Yerel seçimlerde belediye başkanı seçtirmek icin 1 2 pkklinin oyunu alabilmek için Abdullah Öcalan 'ın mektubunu okutanlara sesini çıkaramayıp, osman ocalanin trt de canlı yayın yaptığı stüdyoyu basamayanlarin chpye söyleyecek sözü olamaz. Devlet bahçeli vatana ihanet eden ittifakın küçük stepnesidir

  • Tekno papaz05 Ekim 2019 01:06

    Şu yazı doğru ama dislike 66 be ne kadar çok yanlış insan var burda

  • parti04 Ekim 2019 19:52

    Adam kendini iktidar zannediyor oyu 10 'ün altında...halen memleketi germe devam..