E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'de yeni MYK belli oldu---

CHP'de yeni MYK belli oldu

CHP'de yeni MYK belli oldu
05 Haziran 2023 - 15:21 borsagundem.com

Geçtiğimiz günlerde TBMM'deki grup başkanı ve başkanvekillerini açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu üyeleri de belli oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi ardından istifalarını sunan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri ile genel merkezde bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, basına kapalı yapılan toplantıda eski MYK üyelerine teşekkür etti. Ardından Kılıçdaroğlu, yeni MYK üyelerini belirledi. Daha önce 18 kişiden oluşan MYK'nın yeni listesinde 15 kişi yer aldı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerden sorumlu olduğu MYK'da şu isimler yer aldı:

"Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aylin Yaman, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aysu Bankoğlu, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, Sosyal Medya Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İşçi Sendikaları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Efe Uyar, İşveren Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Genel Sekreter Neslihan Hancıoğlu, Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semra Dinçer, Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Tarhan, Bilim - Yönetim ve Kültür Platformundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre."

İstifa eden isimlerden Ahmet Akın, Bülent Kuşoğlu, Devrim Barış Çelik, Lale Karabıyık ve Faik Öztrak yeni MYK'da da yer aldı.

CHP'de kurultay çalışmaları başladı

 

CHP'nin MYK üyeleri belli oluyor

 

Kılıçdaroğlu, CHP MYK üyelerinin istifası sonrası o isim ile görüştü

 

CHP'de tüm MYK üyelerinin istifası kabul edildi

 

CHP’de grup başkanvekilleri için seçim yapılmayacak

 

CHP'de 'Özgür Özel' bombası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • onuncu köylü06 Haziran 2023 08:02

    chp gençliği diyeceğim onuda yok etti bu hastalıklı herif,kalmışsa eğer gidip tekme tokat bunu partiden dışarı atmalı başka kurtuluş yok ,ülkenin yıkılmasını seyretmekten başka bir işe yaramadı,yanına üç beş koruma alıp 450 km halkatan  kopuk bir yürüyüş yaparak egosunu doyurma oyunlarından başka neye yaradaı hakmış hukukmuş adaletmiş ,be ahmak onu yapacağına sandıklarda müşahitin yoktu onları örgütleyip oyları çaldırmasaydınya ,akp bir tokat vuruyor bu hemen öteki yüzünü çeviriyor böyle lidermi olur allah aşkına,defollllllllllllll Atatürkün partisinde senin gibi takiyeci birisine yer yokkkk derhal partiye getirdiğin yiyici heveslilerinide al defollllllllll

  • diksiyon05 Haziran 2023 23:14

    çok şaşırıyorum . iki cümleyi bir araya getirip kelimeyi şaşırmadan söylemeyen heyecansız faik öztrak yine partinin sözcüsü seçilmiş. chp diğer partilerin sözcülerinin diksiyonlarını bir inceler ise iyi olur.

  • Bu gidişle05 Haziran 2023 21:36

    TL deki büyük değer kaybı ve halkımızın zor yaşam koşullarına rağmen CHP yerel seçimlerde Büyük Şehir Belediyelerini de kaybedecektir. Ancak CHP li büyük şehir başkanlarının yeni bir siyasi oluşumu desteklemeleri sayesinde bu kötü sonuç önlenebilir.

  • vatandaş05 Haziran 2023 20:47

    derhal chp yi özünden kopardığın pislikleride al ve defol ,milleti yaktın ,allahta seni ihtirasınla yaksın ,ülkenin bu hale gelmesinden akp kadar sende suçlusun ,kaç defa kaybetmen lazım koltuktan kalkman için utanmaz hayasız ,bari defol git belki parti kendisini kurtaracak birsini bulur

  • Türkoğluturk 05 Haziran 2023 17:55

    Adamın tek görevi akp ye hizmet etmek.bunuda layıkıyla yapıyor.valla reis kadar basarili

  • Özgür 05 Haziran 2023 17:16

    Yenil yenil koltuğu bırakmıyor. Bir de ergoğana söylüyor koktuğu bırakmıyor diye.. erdoğan yeniyor sen yeniliyorsun hep.

  • Ch05 Haziran 2023 17:14

    Adam yapışmış koltuğa bırakmıyor. Bğyğn eskiler koltukları gençlere bırakmalı. 60 yaş üsyü kimse kalmamalı koltukta

  • yurtsever05 Haziran 2023 16:28

    Kılıçtaroğlu Allah seni kahretsin bir chp li olarak yazıyorum defol git yapıştın mına çaktığım koltuğa ne utanmaz bir adamsın sen ya ,halen ne yüzle orada oturuyorsun manda derisinden kalın bir yüzün varmış,üstelik demokrat falan da değilmişsin şerefli insan ilk yenilgisinde bırakırdı sen onbirincisinde bile bırakmıyorsun şerefini kendin belirlemiş oldun,bizi akp ye mahkum ettin allahın laneti üzerine olsun defol gittttttttttttt