E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP ve MHP'den Başbakan'a jet yanıt---

CHP ve MHP'den Başbakan'a jet yanıt

CHP ve MHP'den Başbakan'a jet yanıt
17 Mart 2016 - 13:13 borsagundem.com

Başbakan Davutoğlu'nun dokunulmazlıkların hepsini tek bir hamlede kaldırılması çağrısına CHP ve MHP'den jet yanıt geldi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 'dokunulmazlıklar kaldırılsın' çağrısına CHP ve MHP'den jet yanıt geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, 'Hodri meydan, hepsini görüşmeye varız' derken CHP Grup başkanvekili Levent Gök, "Bizim dediğimiz noktaya geldiler" dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural'dan da 'Kürsü hariç tümünün kaldırılmasından yanayız' dedi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da "Hükümet işi sulandırıyor" değerlendirmesinde bulundu.

HDP DE CEVAP VERDİ!

HDP Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen, Başbakan Davutoğlu'nun dokunulmazlık çağrısına cevap verdi.

HDP Parti Sözcüsü ve Kars Milletvekili Ayhan Bilgen, "Biz başından beri zaten dokunulmazlık konusunun partiler için ya da iddia edilen suçlar için ayrı ayrı ele alınmasını doğru bulmuyorduk" dedi.

"OLUMLU KARŞILIYORUZ"

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dokunulmazlıklar konusundaki açıklamasını AA muhabirine değerlendiren Bilgen, bu çağrıyı olumlu karşıladıklarını belirtti. Bilgen, "Biz başından beri zaten dokunulmazlık konusunun partiler için ya da iddia edilen suçlar için ayrı ayrı ele alınmasını doğru bulmuyorduk" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ekselans00617 Mart 2016 15:56

    adam gibi 2 kelime kullanmamışlar mutevazi olan siyasetci cok az ...hep taciz hep tahrik. ben dediydim benim yoluma gel hizaya gel hayır olmaz. hep olumsuz. hukumette benım dediğim olacak. ben yaptım oldu... nereye kadar.

  • falancı17 Mart 2016 15:24

    Ben bir chpli olarak bu adamın(davutoğlu) yolsuzluk dosyası olduğunu düşünmüyorum.tek hatası kukla olması ve haksızlıklar karşısında sessiz kalması.

  • mert17 Mart 2016 13:44

    MHp yan çiziyor gene