E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP genel başkanlığına 4. aday---

CHP genel başkanlığına 4. aday

CHP genel başkanlığına 4. aday
29 Ocak 2018 - 17:18 borsagundem.com

Eski CHP İstanbul Ümraniye İlçe Başkanı Çabuk, 3-4 Şubat'ta yapılacak kurultayda genel başkan aday adayı olacağını açıkladı

Eski CHP İstanbul Ümraniye İlçe Başkanı Alparslan Çabuk, CHP'nin 3-4 Şubat'ta yapılacak 36. Olağan Kurultayı'nda genel başkan aday adayı olacağını bildirdi.

Çabuk, Bostancı Green Park Otel'de düzenlediği basın toplantısında, CHP'li üyelerin umut ışığının sönmüş vaziyette olduğunu öne sürdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdardoğlu'nun kendisinden önceki genel başkanlar gibi davranışlar sergileyerek görevinden ayrılması gerektiğini savunan Çabuk, "2018 yılında sekiz seçim kaybetmiş bir genel başkan aday olmamalı. Kılıçdaroğlu CHP örgütüne umutsuzluk vermektedir." dedi.

Alpaslan Çabuk, CHP'nin tekrar iktidar alternatifi olması için genel başkanlığa aday olmaya karar verdiğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ29 Ocak 2018 18:36

    SAVAŞTA BİLE DİK DURAMADI ÜSTELİK SÜREKLİ HEDEF ŞAŞIRTIP EGEYİ YUNANLARI HEDEF GÖSTERSEDE MİLLET YUTMADI TÜRK MİLLETİ HEDEFİ GÖRÜYOR SEN YETERKİ ŞAŞITICI ROL GÖSTERME.

  • YORUMCU29 Ocak 2018 17:31

    çok ayıp bir CHP liye yakıştıramadım, adaylıklar ne zamandan beri 5 yıldızlı otellerde açıklanıyor.... hele ki aday olduğunuz parti sosyal demokrat olduğunu iddia ediyorsa... ancak ne yazık ki CHP sizin gibiler yüzünden makus talihini yenemiyor.

  • SEÇMEN29 Ocak 2018 17:28

    bir sosyal demokrat olarak, bu adaylığın 5 yıldızlı bir otelde ilan edilmesi şık olmamış... hele ki iktidara yakın bir otelde....