E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporChelsea'nin ardından bir dünya devi daha satılacak---

Chelsea'nin ardından bir dünya devi daha satılacak

Chelsea'nin ardından bir dünya devi daha satılacak
12 Nisan 2022 - 08:11 borsagundem.com

Rusya – Ukrayna savaşı nedeniyle İngiltere'nin yaptırımlarıyla Chelsea'nin satışa çıkarılmasının ardından, İspanyol basını, futbol dünyasını şaşkına uğratacak bir haber daha verdi. Habere göre, Chelsea'nin ardından bir dünya devi daha satılacak.

Futbol dünyası, bir şok edici haberle daha karşı karşıya. Özellikle korona virüs salgınının yaygınlaşmasıyla birlikte sarsılan futbolda, dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor.

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı işgalin ardından Rus milyarder Roman Abramovich, İngiltere'de yaptırımlara maruz kalmıştı.

İngiliz Hükümeti, Chelsea Kulübünün sahibi olan Rus iş adamının kulüp üzerinde yetkilerini elinden alarak Abramovich'e kısıtlamalar getirmişti.

Bunun üzerine kulübü satışa çıkarmak zorunda kalan Roman Abramovich, Chelsea'nin taliplerini beklemeye başladı.

Uzun yıllar sahibi olduğu Chelsea ile büyük başarılara imza atan Rus milyarderin, Göztepe'yi satın alacağı da iddia edildi.

Göztepe Kulübü'nün bu iddiaları yalanlaması üzerine bu kez Abramovich'in Valencia'yı satın alacağı söylendi.

Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, iddiaları şu şekilde yalanladı:

"Abramovich'in Göztepe'yi alacağını biz de medyadan okuyoruz. Alakası yok"

İspanyol medyasının önemli televizyon programlarından El Chiringuito TV, futbol dünyasına bomba gibi düşecek gelişmeyi açıkladı.

Avrupa futbolunun son yıllardaki en çok bonservis bedeli ödeyen kulüplerinden birisi olan PSG için flaş bir iddia geldi.

Fransız devinin Katarlı sahibi Nasser Al-Khelaifi, Katar'da oynanacak 2022 Dünya Kupası'nın ardından şok edici bir hamle yapmayı planlıyor.

El Chiringuito TV'nin duyurduğu habere göre, Nasser Al-Khelaifi, Katar'da oynanacak Dünya Kupası'ndan hemen sonra Paris Saint-Germain'i satılığa çıkarmayı düşünüyor.

İngiliz devi Chelsea'nin satışa çıkarılmasının ardından PSG'nin de satılacak olma ihtimali, futbolseverler tarafından merak uyandırıcı bir gelişme olarak yorumlandı.

Nasser Al-Khelaifi, 2016 yılında L'Équipe gazetesi tarafından Fransız futbolunun en güçlü adamı seçilmişti.

48 yaşındaki Katarlı iş adamı, 7 Ekim 2011'de PSG'nin yeni başkanı ve CEO'su olmuştu.

Kulübü satın aldıktan sonra büyük yatırımlar yapan Al-Khelaifi, Neymar, Mbappe ve Messi gibi dünya yıldızları transfer etti.

Chelsea için teklif verenler belli oldu

 

Chelsea'nin yeni sahibi kim olacak?

 

Göztepe ile anılan Abramovich sağ gösterip sol vurdu

 

Abramovich için bomba iddia: Göztepe'den yanıt geldi!

 

Göztepe'den Abramovich açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)