E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCeylanpınar Belediyesi'ne suç duyurusu---

Ceylanpınar Belediyesi'ne suç duyurusu

Ceylanpınar Belediyesi'ne suç duyurusu
15 Ağustos 2019 - 09:41 borsagundem.com

AK Partili Ceylanpınar Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri'ne kadar olan 5 yıllık dönemini inceleyen 2019 tarihli İçişleri Bakanlığı raporuna ulaşıldı.

İçişleri Bakanlığı, Şanlıurfa'nın sınırdaki ilçesi Ceylanpınar'da belediyeyi denetledi. AK Partili Menderes Atilla'nın 5 yıllık icraatını gören müfettişler, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, AK Partili Ceylanpınar Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri'ne kadar olan 5 yıllık dönemini inceleyen 2019 tarihli İçişleri Bakanlığı raporuna ulaşıldı.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emiroğlu16 Ağustos 2019 00:32

    Bu belediye başkanı defalarca pkknın suikastına öatuz kalmış ve halada bu devam ediyor,şu andaki belediye başkanı biji serol apo demekten tutuklanmış biri,son imralı anlaşması geregi yapılıyor...ahhh aziz nesin ahhh türkler için yaptığın tespit ahhh

  • Maske15 Ağustos 2019 23:14

    Doğudaki belediyeleri daha çok denetleyin. Muhafazakarım, müslümanım ayağına ülkeye hıyanet içinde olan çok

  • ...15 Ağustos 2019 22:44

    devlet büyüklerinin resimlerini asıp...türk bayraklarını asıp... o resimler içinde resimler çektiripde...sornasında devletin 5 kuruşuna gözdikenler mapuslarda taş kıara kıara cezalandırılmalı 5 dk boş tutulmadan. yoksa bu işler bitmez. yapana kar kalıyor. nasıl hukuk bu? nerede savcılar? hayret bişe. ne oldu bu ulkeye yahu ? sistemi bile çalışmaz oldu. tıkandı koca devlet.  adam 1 resimler paylaşarak nasıl olurda devlet denetimlerinden kurtulmuş 5 yıl bu yahu... yazıkdır gunahdır...

  • Gariban15 Ağustos 2019 21:50

    Bütün belediyeler denetlensin ödenek var ama nereye gittiği belli değil

  • Dd15 Ağustos 2019 15:04

    Hangi parti olursa olsun. Hırsızlık içimize işlemiş. Ahlâk çöktü. 

  • Cmr15 Ağustos 2019 23:12

    Ziya cmrı akp li belediyenin altına utanmamış chp li belediye eleştirel yorumunu yapmışsın. Benim yoğurdum ekşi dememişsin, komşunun yoğurdunu bilmeden daha ekşi diye yutturmaya uğraşmışsın ki senin ekşi yoğurdunu satmaya çalışmak için. Bırak artık benim hırsız daha iyi demeyi.

  • Ziya15 Ağustos 2019 20:08

    Bu konuda kimse chp nin eline su dökemez!  Bodrum, çeşme, seferihisar ve tabi ki İzmir de lağım sularının nasıl denize aktığını  bir görün! Bunlar bunca geliri kalem oynatarak paketliyorlar!  Özellikle İzmir tam bir kasaba görünümünde!  Bornova da Karabağlar da beton kanallardan lağım akıyor.  pisliğin bu kadarı olmaz.  BU chp liler kadar kurnaz olamamış demek ki!  

  • ...15 Ağustos 2019 15:02

    vatan hainleri... yetim hakıı yiyicileri bunlar. Keşke zamanında hesap sorulsada, 5 yıl yemeseydiler. sistem işlesede 1 ayda yakalasa bu şeref yoksunlarını. bizim paramız onlar zonuçda...

  • VS15 Ağustos 2019 09:53

    yiyin gayri yiyin.imamın kayığına binince bakalım ne edeceniz