E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCemaatler karıştı! Büyük kavga---

Cemaatler karıştı! Büyük kavga

Cemaatler karıştı! Büyük kavga
07 Ekim 2016 - 12:08 borsagundem.com

Cübbeli Ahmet Marifet Derneği Başkanı Muhammmed Keskin ile bağlantısının kesildiği açıkladı ortalık karıştı.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Marifet Derneği Başkanı Muhammmed Keskin ile bağlantısını kestiğini açıkladı. Keskin, Şefik Kocaman ve ekibine yaptığım tüm övgülerden geri dönüyorum. Frenleri patlamış. Yarın ne olacağı belli değil” dedi.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Cübbeli Ahmet, Marifet Derneği hakkında daha önce yaptığı methiyelerden geri döndüğünü duyurdu. Cübbeli Ahmet, "Benim Marifet Derneği ile ilişkim kesilmiştir. Muhammed Keskin, Şefik Kocaman ve ekibine yaptığım tüm övgülerden geri dönüyorum. Frenleri patlamış. Yarın ne olacağı belli değil. Ben bunlardan korkmuyorum. Bunların ağa babalarından korkmadım, bunlardan mı korkacağım" dedi.

'HOCAEFENDİ'Yİ ZİYARETİME İZİN VERMİYORLAR'

Mahmut Ustaosmanoğlu'nu ziyaret etmesine izin verilmediğini belirten Cübbeli Ahmet, "Efendi Hazretleri'ni ziyarete gittiğimde kapıyı suratıma kapatıp içeri dahi almadılar. Bu zamana kadar böyle bir şeyi size söyledim mi? Yine söylemezdim, ama hakiki yüzleri ortaya çıktı" şeklinde konuştu.

'GÖRECEĞİZ BAKALIM KİME ALLAH'IN TOKADI GELECEK'

Muhammed Keskin'in, avukatını aradığını belirten Cübbeli Ahmet, "1 saate yakın konuşmuş. Sonunda 'Allah'ın tokadı gelecek' demiş. Göreceğiz bakalım kime gelecek Allah'ın tokadı" diye konuştu.

USTAOSMANOĞLU'NUN BACANAĞI

Marifet Derneği Başkanı Keskin Mahmut Ustaosmanoğlu'nun bacanağı.

Keskin daha önce de Beykoz Çavuşbaşı'nda yaptırılan kaçak inşaat ile gündeme gelmişti. Marifet Derneği tarafından Beykoz Çavuşbaşı'ndaki orman arazisine kaçak olarak yaptırılan inşaat geçtiğimiz şubat ayında belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Binayla ilgili "Mahmud Efendi Külliyesi yıkılıyor" haberlerine ise İsmailağa Vakfı'ndan tepki gelmişti.

Yapılan açıklamada "Külliyenin ne yapımında, ne de yapılan müdahalede, İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı'nın ilgisi de dahli de söz konusu değildir" denilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ziya 08 Ekim 2016 14:14

    Her partide her dernekte her cemaatta her tarikatta münafık ve iki yüzlü insanlar vardır olacaktır. Türkiye nin düşmanları da her türlü alçaklığı yapmak için hiç bir fırsatı kaçırmazlar. Numan Kurtulmuş bugün chatham ın düzenlediği bir konferansta konuşacaklar. İbrahim kalın da dahil. Artık ne demek istediğimi siz anlayın. Yani dürüst ve düzgün insan olmak için herkes kendine düşen görevi yapmalı. Allah rızasını kazanmak isteyenler başka türlü davranamazlar.

  • cemaat wars 1-2-308 Ekim 2016 12:06

    filmleri çekilse iyi iş yapar

  • hayri 08 Ekim 2016 12:00

    fetö işi oldu da insanlar az çok uyandı eskisi kadar körleme peşlerinden koşmuyorlar

  • işçi08 Ekim 2016 11:51

    En güzel ticaret din ticaretidir masrafsız temiz iş sadece bol cahil lazım....

  • din satıcıları08 Ekim 2016 11:36

    yarım metre sakal güzel bir cübbe oldun işte çık sende mutlaka gelir üç beş kuruş ekmek parası

  • vatandaş napsın08 Ekim 2016 11:34

    ancak cahiller kurnaz cahillerin peşinden gider

  • Kamil ÖZ07 Ekim 2016 20:47

    Açık söyleyeyim: Bunlar Müslümansa ben değilim, ben Müslümansam bunlar değil...

  • MİLAT.07 Ekim 2016 20:14

    yUKARISI papaz dolu daha başka diyecek birşey bulamıyorum.bu ülkeye ne geldiyse hep din iman yüzünden geldi insanları kendi dinlerinden bukadar uzaklaştıran bir ortam görmedim.

  • Ziya07 Ekim 2016 19:40

    Bir defa şu cemaat, tarikat düşmalığını bırakalım eğer böyşe yaparsak zaten ingiliz derin devletinin oyuncağı olan fitneci fetonun oyununa gelmiş oluruz. Zaten alçaklık dört koldan değil ahtapot gibi 8 koldan Türkiye yi sarmaya çalışıyor. Ayrıca insanlar araştırdığı zaman her şeyin doğrusunu öğrenirler. Zaten gençlik uyuşturucu, alkol , züppelik ve her türlü özentili izmlerin ortasında çırpınmakta. Eğer buralara gidenler burada bir ayet dahi öğrenseler kardadırlar. Rus halkı gibi alkolik mi ya da Avrupalı gibi sapıklığın pençesinde mi kıvransın? Buralara ayar vermeye kalkan malım zevatlar önce kendilerine ayar versinler. Vaktiyle Atatürk e de aynı oyunu oynadılar. Atatürk ün halkla bağlantısını keserek yalnız bıraktılar ve şehit ettiler. Tarih tekerrürden ibarettir.

  • islamı zehirlediniz 07 Ekim 2016 19:40

    cemaatlerin çoğu yahudi icadıdır birinci amaçları islamı bölebildikleri kadar moleküllerine ayırmak kendi içlerinde birbirine düşman yapmak ikinci amaçları da kafaları uyuşturup bilimden gelişmeden uzak tutup askeri ekonomik ve teknolojik olarak zayıflatmak böylece kolayca onları yenmek ve sindirmek

  • ergn07 Ekim 2016 19:39

    Cübbeliler,cübbesizler...Hepsi din sömürücüsü.Zavallı halkımızda inanıyor bu palavracılara...

  • ergn07 Ekim 2016 19:35

    Dini rant'ı paylaşamıyorlar anlaşılan.

  • realist07 Ekim 2016 17:25

    TÜNYANIN GÜNDEMİNE BAKIN BİR DE TÜRKİYENİN GÜNDEMİNE. ADI NE OLURSA OLSUN CEMAATLERİN TÜMÜ POTANSİYAL FETO GİBİLERDİR.GÜÇSÜZ OLMADIKLARI ZAMAN "YA SABIR " DERLER.AMA KENDİLERİNİ GÜÇLÜ HİSSEDİKLERİ AN HER ŞEYİ KENDİ İNANCLARINA GÖRE DEĞİŞTİRMEYE KALKIŞIRLAR.AKILLI YÖNETİMLER BİRKAÇ OY İÇİN BUNLARIN CİRİT ATMASINA MUSAADE ETMEZ.ATATÜRK GİBİ.

  • FATİH İSLAMBUL07 Ekim 2016 15:34

    DÜNYA MENFATİ İŞİN İÇİNE GİRİNCE YAPTIKLARI EMELLERİ SU YÜZÜNE ÇIKIYOR YAPTIKLARINIZI ALLAHIN RIZASI İÇİN YAPIN HAZİRETİ ÖMERİ HAZİRETİ OSMAN GİBİ OLUN ALLAH SİZLERİ BAĞIŞLASIN BİZLERDE İNŞALLAH.

  • Mete07 Ekim 2016 14:14

    Cemaatlerin Türk ulusuna hiç bir faydası yok.Müslümanları bölmekten başka hiç bir yararları yoktur.Hepsi kapatılmalı ki vatandaşlarımız rahatlasın..

  • Aslan 07 Ekim 2016 12:36

    Cubbeli dini sulandirmanin cezasini Rabbimden gorecektir. Reis bitir bu din kisvesi altindaki cemaatleri. Insallah feto gibi hain olmazlar.

  • Hak07 Ekim 2016 12:31

    Beter ol Cubbeli Rabbimden bul.

  • Bika07 Ekim 2016 12:24

    Allah'ın vekili olmayı mı paylaşamıyorlar !!!!!!!

  • ali07 Ekim 2016 12:18

    Her konuda Allah ın söz sahibi oldugunu söyleyemeyenlerden başka ne beklenir