E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCemaat aleyhine slogan attırmadı---

Cemaat aleyhine slogan attırmadı

Cemaat aleyhine slogan attırmadı
28 Aralık 2013 - 01:22 borsagundem.com

Erdoğan, kendisini karşılayan grubun, cemaat aleyhine sloganına engel olarak, "Bizim sözümüz oluşumu istismar edenlere, gönül verenlere değil" dedi

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, Atatarük Havalimanı VIP kapısı önünde yaptığı konuşmasının başlarında kalabalıktan bir grup, "Vur Vur İnlesin, Cemaat Dinlesin" sloganları atınca, Başbakan Erdoğan konuşmasını keserek, eliyle 'durun' işareti yaptı.

Dört sefer "Katiyen" diyen Erdoğan, "Kardeşlerim, bir şeye bakıcaz. Bizler her şeyden önce bir meşrebi, bir mizacı, bir oluşumu istismar edenlere sözümüz var. Asla oraya gönül verenlere bizim sözümüz olamaz" dedi. Sonra kalabalıktan "Tayyip'e uzanan eller kırılsın sloganları" atıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gercekler gönüller dostluk28 Aralık 2013 20:53

    cehape düşüncesinde yalanlar üzerine kurulmuş hayatlar en sonunda başkalarınıda kendileri gibi zannediyorlar

  • Kul hakkı Yemeyiz Diyenler:)28 Aralık 2013 11:45

    Mitinglere parayla adam toplarlar, metroları, otobüsleri ücretsiz kullanırlar. Her türlü yalancı gösteriş bunlarda.Seçimlerde gerekli cevabı alacaksınız. Yolsuzluk yapmanın rüşvet almanın ne demek olduğunu Halk size gösterecek...Yeni hükümetle beraber tek tek hesap vereceksiniz.

  • adem28 Aralık 2013 11:38

    Ak partiye oy bile vermeyenlerin gazına gelmemiş başbakan. Cemeatleri linç operasyonu AKp nin ve Türkiye'nin hayrına değil.

  • Boş Laflar28 Aralık 2013 11:24

    Ey başbakan sen şunu çok iyi bilirsin "ÇOK PARA HARAMSIZ, ÇOK LAF YALANSIZ OLMAZ" Etrafına, çevrene bir bak. Son 10 yılda yolsuzluk yapanlar, rüşvet alanlar, hırsızlık yapanlar Servetlerini nereden nereye getirmiş...Hala bu uğursuzlara,hırsızlara arka çıkma.

  • ali28 Aralık 2013 10:12

    bu ülkeyi dış ğüçlerin bölmesine gerek kalmadı ülkeyi öyle bir böldünüzki sayın başbakanım eminim dış ğüçler sizi ayakta alkışlıyordur ne cemaatcı bıraktınız ne yargı ne askeriye ne türklük ne komşuluk hepsi siz eseriniz

  • ass28 Aralık 2013 08:22

    sanki akp vardı cemaat kapı kapı dolaşıp tayibi başbakan yaptı şimdi nankörlük yapmayın kim tanıyordu tayibi

  • ass28 Aralık 2013 07:35

    cemaat sizin gibi cebinden dolayı değil ğönülden bağlıdır bakın devletin malını nasıl kullanıyorsunuz tayyip mitinğinden cıkanları metro nasıl bedevaya kullandınız alışmışınız nede olsa devletin malını kendi cıkarlanırınız için kullanmaya

  • T.C AKIN28 Aralık 2013 07:18

    BRE DENSİZLER SENİN BABAN ERSOYANIN YALAKASI İSARİLİ KORUMAK İÇİN KÜREYE YERLEŞTİRİLEN PATRİYOTLARI ERSOYAN YERLEŞTİRMEDİMİ 35 MASUMUN KATL EMRİNİ ERSOYAN VERMEDİM SENİ ÇOK DEĞERLİ LİDERİN

  • Bre densizler!!!28 Aralık 2013 03:02

    Adam gibi adam benim canım başkanım. Cemaatte işi fazla büyüttü, serpildi, gürbüzleşti, cemaat mensubu olup, samimi olan kardeşlerimizi tenzih ederiz. Amma cemaat içindeki o hainleri içine kaçtıkları o inler dahi saklayamayacak. Bu yapılanlar, tezgahlar unutulmaz. Bu tuzakları kuranlar elbet başlarına gelecekleri de bilirler.

  • tem28 Aralık 2013 02:16

    bunlar hayatın zevklerini öğrenmişler. koyunları kandır paraları çarp, makamı al, sonra gücün getirdiği her türlü rahatlığa kavuş, imam nikahı kıy, genç güzel hatun al, çözmüşler işi.

  • cevval28 Aralık 2013 02:14

    yanındaki insanlara acıyorum, menfaat, para elde edeceğim diye bu herifin aslında aşağılık kompleksinden kaynaklanan egosuna katlanmak zorundalar, ne acınası

  • BU GİBİSİ HAKİKATEN YOK28 Aralık 2013 01:56

    Sosyal medyadan alıntı : "Her seviyede serseri çok haddini bilmez çok; kurumları birer sinsice tahrip ettiği halde dizi alışkanlığı olsa gerek, alkışlanan, gerçek islama karşı halkı kuçu gibi üstüne işetip siyasal islama davet eden başka lider de yok ülke de yok; en geri ülkelerde dahi örneği varsa yaşamayalım!"

  • haklı28 Aralık 2013 01:50

    herhalde anamuhalefeti ve savcısını yuhalatan başbakan sadece Türkiyede vardır.

  • salih28 Aralık 2013 01:40

    ne yazık ki ahlaksız, hırsız, beş para etmez siyasilerle bu ülke bir yere gidemez

  • ahmet28 Aralık 2013 01:39

    şu hırsız ancak türkiyede bu şekilde pohpohlanmaya devam eder, amerikada olsa idam alırdı, avrupada olsa 20 yıl hapis

  • GERÇEKCİ OLMAK28 Aralık 2013 01:38

    NET ULUSLARARASI YATIRIM POZİSYON AÇIĞI -420 MİLYAR DOLAR DIŞ BORÇ YAKLAŞIK 400 MİLYAR DOLAR HALKIN VE ŞİRKETLERİN BANKALARA BORCU 1 KATRILYON 30 MİLYAR TL ZENGİNLEŞTİK BİRİ ÜÇ YAPTIK DİYENLERE İSTATİSTİK HİLESİNİ ARINDIRIP KONUŞUN ALLAHINIZ VARSA GERÇEKTEN! SONRADA ZENGİNLEŞEN KİMLER BDDK SON 10 YILDA SIFIRKEN 150 MİLYAR TL MEVDUATA SAHİP OLAN SAYILI AİLELERİ AÇIKLASIN! ŞEFFAFLIK DİN İMAN YA HANİ... BİR DE 10 YIL ÖNCE MÜCAHİDKEN SIFIR SERVETKEN BUGUN 2 BİN, BİN, YUZ DAİRESİ OLAN KAÇBİN KİŞİ OLDU? SADECE MERAKTAN SORDUM. ALLAH CEMAATTEN RAZI OLSUN Kİ TARİHİN EN BÜYÜK PONZİSİNİ DEŞİFRE ETTİ... ALLAH SAYISI AZ AMA GÖZÜ PEK SAVCILARDAN VE POLİSLERDEN RAZI OLSUN Kİ DİN TACİRLİĞİNİ ORTAYA DÖKTÜ...(SOSYAL MEDYADAN ALINTI)

  • EG28 Aralık 2013 01:31

    Fircacisin diye kizmistim, ama adammissin! Artik arkandayiz yuru Aslanlar gibi be! Cakallar titresin.