E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCem Uzan, Aydın Doğan'a hakaretlere başladı---

Cem Uzan, Aydın Doğan'a hakaretlere başladı

Cem Uzan, Aydın Doğan'a hakaretlere başladı
28 Eylül 2015 - 07:23 borsagundem.com

Cem Uzan twitter üzerinden Aydın Doğan hakkında bir çok iddiada bulundu

Cem Uzan Aydın Doğan'ın kağıt kaçakçısı olduğu ve kendisinden 40 milyon dolar haraç istediğini ve bu konuşmanın ses kaydının da Şişli Cumhuriyet savcılığında olduğunu iddia etti. Uzan ayrıca Doğan'ın bir çok kirli pazarlıkta adının geçtiğini söyledi.

 Aydın Doğan'ın 28 Şubattaki rolünü başbakanı pijama ile karşılayışını Doğan otomotivi ve A. Ertürk & M. Ceylan'la ilişkisi olduğunu Twitter'dan kullanıcıları ile paylaştı.

Uzan, İş Bankası'nın Dış Bankı Aydın Doğan'a peşkeş çektiğini ve İş Doğan–POAŞ birleşmesini bu yüzden mahkum olanları N. İlseven'i, dile getirerek Doğan'ın kağıt ve akaryakıt kaçakçısı olduğunu iddia etti.

Ayrıca Uzan son olarak Aydın Doğan'ın hükümeti yıkmaya ve kendi hükümetini kurmaya çalıştığını yayınladığı bir fotoğraf üzerinden paylaştı. Doğan'ın 2002 de hükümet kurma çabaları içinde olduğunu bu yüzden Özer Çiller ile görüştüğü ve amacının DYP ve Çiller başa gelmesi olduğunu söyledi.

Son olarak Cem Uzan, Aydın Doğan'a "erkeksen kendi kanalarının birinde çık karşıma" diyerek meydan okudu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali28 Eylül 2015 18:04

    Şerefsiz teröritmisin gel ülkeye çık hakime anlat sülale boyu hırsızlar.

  • ALP28 Eylül 2015 14:17

    başkalarına çamur atan adam, temiz olsa bari.... uzan Türkiye tarihinde gelmiş geçmiş en büyük şantajcıdır... hal böyle olunca da elinde herkesle ilgili yasadışı yollardan temin edilmiş yığınca şantaj belgesi olabilir....

  • bağımsız yargı28 Eylül 2015 12:39

    Türkiye'de sistem işleseydi ve istismarı yapan gerek siyasetçi gerekse iş adamı anında cezalandırılsaydı bu acı durum yaşanmazdı. Acı durum ne diye merak mı ettiniz? Gayet basit, kirli işlere bulaşanları kirli işlere bulaşanlar ihbar ediyor. Bu ülkenin MASAK'ı, savcılarının kulağı çınlasın...

  • fıtına osman28 Eylül 2015 10:36

    KİRLİ ÇIKILAR BİR BİRLERİNİ BİLİR İYİ TANIR CEM UZANIN ELİNDEKİ BELGELER TANIK OLDUĞU OLAYLAR VARKİ BÖYLE RAHAT RAHAT KONUŞUYOR AYDIN DOĞANI TÜRKİYE TANIYOR VE TANIYACAK ARTIK KIRALLIK GÜNLERİ GERİDE KALDI BU GİDİŞLE KIRALLIKTAN MÜDÜRLÜĞÜ BİLE ARAR HALE GELE BİLİR ALA VERA DALA VERA İLE ELE GEÇİRDİĞİ MALLAR SEVETLER UNUN ÖTEKİ DÜNYADA AZABI OLACAK..YETİMİN FAKİRİN DEVLETTEN ÇALDIKLARININ HESABINI .VERECEK.VERECEK..

  • Maral28 Eylül 2015 09:07

    Cem uzan düzgün bir adam olsa inanacağım da, ne yazık ki düzgün değilsin. RTE ye şirin görünmeye çalışıyorsun bence.