E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporçArşı'dan yine onurlu bir davranış!---

çArşı'dan yine onurlu bir davranış!

çArşı'dan yine onurlu bir davranış!
28 Temmuz 2013 - 15:36 borsagundem.com

Sadece bir taraftar grubu olmadığının her seferinde bir kez daha altını çizen Beşiktaş çArşı grubundan yeni bir "hareket" geldi

Hayatın farklı alanlarında gösterdikleri duyarlılıklarla, sadece bir taraftar grubu olmadığının her seferinde bir kez daha altını çizen Beşiktaş çArşı grubundan yeni bir "hareket" geldi.
Milliyet'in haberine göre çArşı grubu, resmi facebook sayfasından yaptığı duyuruyla taraftarlarını; "Güneşin çocuklarını giydiriyoruz!" çağrısıyla, Ramazan boyunca her akşam iftardan sonra 0-15 yaş grubu yeni çocuk kıyafetlerini Beşiktaş Kartal Heykeli ve Abbasağa Parkı'na getirmeye davet etti.
"Kuralları sayıyoruz!
- Üç korner bir penaltı sayılır
- Kaleci topu 3 kere sektirirse rakip açılır
- Taç kullanan kendi önüne atınca, taç değişir.
- Pas vermeden atılan gol sayılmaz
- Beşte devre, onda biter.
- Japon kale maç yapılıyorsa, herkesin ayrı kalesi olur.
- Maçtan sonra gelen su ortak içilir.
Bu kurallarla futbolu öğrenen, toprak sahalarda büyüyen bir kuşak olarak, bayramlıklarımızı paylaşıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, paylaştıkça insan kalıyoruz. Çünkü paylaştıkça çoğalıyoruz. Çünkü çocukluğumuzu, çocuklarımızı unutmadık, unutmayız.
Beşiktaş çArşı taraftarları olarak, Ramazan ayı boyunca her akşam, iftarına oturduğumuz güneşin sofrasından kalkıp, bayramda güneşin çocuklarını giydiriyoruz. 0-15 yaş grubu yeni çocuk kıyafetlerini her gün Beşiktaş Kartal Heykeli'ne ve Abbasağa Parkı'na 16:00-20:00 arası getirebilirsiniz." sözleriyle yaptıkları çağrının, internette yapılan paylaşımlarına yapılan yorumlarda, tüm takımların taraftarları tarafından takdir topladığı görülüyor.
çArşı grubunun Gezi Parkı eylemleri sırasında Kandil gecesi düzenledikleri "Demli çay" organizasyonu ve sergiledikleri duyarlılık büyük yankı uyandırmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Canmekan28 Temmuz 2013 20:45

    benim anlamadığım borsagündem bu ve bunun gibi gurupları niye bu kadar masum gösteriyor. yahu apaçık dini istismar ediyorlar. Çarşı kim kardeşim, birilerin uşaklığını yaparak yer edinmeye çalışan çapulculardan başkası değil. ne taraftarı be Beşiktaş a kurban olsunlar......

  • m. kara 28 Temmuz 2013 19:05

    çarşı önce gezi eylemleri nedeniyle ülkeye verdikleri zararları ödesinler ondan sonra garibe ve gurubaya yardım etsinler. devletine sahip çıkmayan adam garibana mı sahip çıkacak. bunlar maske

  • EMRAH28 Temmuz 2013 18:49

    KEŞKE TAKSİME ÇIKACAĞINA TAYYIP'IN KARŞISINA ÇIKSAYDI KONUŞSAYDI. TAYYIP BAKALIM ONLAR GİBİ SALDIRACAKMIYDI, DİNLEYECEKMİ. DERTLERİ DARBE OLANLARIN YANINDA OLAN ÇARŞI, KAYBETTİĞİ İTİBARI TOPLAMAK İÇİN ACABA KİMLERE YALAKALIK YAPIYOR.

  • mustafa28 Temmuz 2013 17:28

    Gezi eylemeni destek vermeleri için hangi odaknları ceplerini büyük paralar koyduklarını da açıklasalar

  • huseyin28 Temmuz 2013 17:07

    inönü mükemmel yorum için teşekürler

  • Gerçek Beşiktaşlı28 Temmuz 2013 16:56

    Beşiktaş camiasının ve aklı selim Beşiktaş taraftarlarının Çarşıdan soğumasına neden olan bu arkadaşları kınıyorum. Çarşı takımımızın önemli bir sembolü idi. Siyasette taraf tutmaları hele hele yanlış tarafı tutmaları takımıza gölde düşürdü, yazık oldu!

  • mustafa28 Temmuz 2013 16:53

    onurlarının gorduk gezı olaylarında. ulkene sahıp cıkmakta onurlu bır harekettır. allah sıze ızın verseydı mısır olayları buradada yasanacaktı.

  • erdem28 Temmuz 2013 16:31

    esnaf kan ağladı,sesiniz çıkmadı.

  • anonymous28 Temmuz 2013 16:28

    inönü rumuzlu arkadaş, insan olmak yetmiyor değilmi akp li olmadıktan sonra. Tayyip yapsa işte adamın dibi duyarlı adam dersin ama çarşı yapınca göstermelik şov yapıyorlar dersiniz. Tayyip gittikten sonra nasıl bir boşluğa düşeceksiniz çok merak ediyorum.

  • inönü28 Temmuz 2013 15:54

    yakan yıkanların karşısında da dursaydınız adamın dibi derdim. herşeyiniz göstermelik. gerçek yüzünüzü gördük. stadınızda elden gitsin de görün siz.