E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriCarrefourSA'da 'Süper' değişim---

CarrefourSA'da 'Süper' değişim

CarrefourSA'da 'Süper' değişim
28 Aralık 2015 - 12:03 borsagundem.com

Hipermarket ve ekspres olarak konumlanan CarrefourSA'lara şimdi 'Süper' kategorisi de ilave edildi

2014 ve 2015'in en hareketli market zinciri hiç kuşkusuz CarrefourSA oldu. Bir dönem Türkiye'den ayrılacağı dedikoduları yapılan firma, 2013 yılında yeniden yapılanmaya gitti.
Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, firmanın genel müdür koltuğuna oturduktan sonra yeniden yapılanmaya start verdi.
CarrefourSA yönetimi Fransızlardan tekrar Sabancı Holding'in kontrolüne geçti. Holding yönetimine geçtikten sonra büyüme planlan yapan firma, önce İsmar Marketler Zinciri'ni satın aldı. İsmar Marketler de bu satıştan önce Reyon marketleri almıştı.

Dolayısıyla CarrefourSA hem İsmar'ı hem de Reyonları almış oldu. Bu yıl içinde ise Kiler Hipermarket'i bünyesine kattı. CarrefourSA'nın piyasada halen satın alacak yerel ve ulusal zincir arayışında olduğunu konuşuluyor. CarrefourSA marketlerin bundan böyle üç kategoride sınıflandırdığı konuşuluyor, ilk zamanlar hipermarket ve ekspres olarak konumlanan CarrefourSA'lara şimdi 'Süper' kategorisi de ilave edilmiş. Firma özellikle mahalle aralarında CarrefourSA Exprès olarak değil CarrefourSA Süper olarak büyüyecekmiş. Bu çerçevede de işmar ve Reyon marketlerin tabelaları komple CarfourSA Süper olarak değiştirilmiş.
Uzun süredir devir işlemleri yapılan Kilerlerde tabelalar inmeye başlamış. Kiler ismi tamamen değişecek mi henüz kesin olarak bilinmiyor ama CarrefourSA tabelaları asılmaya başlanmış durumda. (PARA DERGİSİ)
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 142,30
En Yüksek: 143,70
En Düşük: 140,20
Değişim 1,64 %
FK: 15,10
PD / DD: 3,53
İşlem Hacmi 76.863.011
Toplam Adet: 541.093
Ağırlıklı Ort.: 142,05
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)