E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriCarrefoursa zincire 26 market daha ekliyor---

Carrefoursa zincire 26 market daha ekliyor

Carrefoursa zincire 26 market daha ekliyor
02 Şubat 2015 - 18:06 borsagundem.com

Carrefoursa, İsmar tarafından işletilen 26 süpermarketi satın aldı

Carrefoursa ile İsmar Marketler Zinciri, İsmar'ın işlettiği 26 süpermarketin 26,2 milyon TL+KDV bedelle devralınması için  sözleşme imzaladı. Devir işleminin Rekabet Kurulu onayından sonra gerçekleştirileceğinin belirtildiği KAP açıklamasında, resmi ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde iş ve işlemlerin başlatılmasına karar verildiği bildirildi.

Carrefoursa'nın KAP açıklaması şöyle:

''Şirketimiz ile İsmar Marketler Zinciri Gıda ve Tüketim Mal. San. ve Tic. A.Ş. ("İsmar") arasında, İsmar tarafından işletilmekte olan toplam 26 (Yirmialtı) adet süpermarketin ("Süpermarketler") Şirketimize devri işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla 02 Şubat 2015 tarihinde İşletme Devir Sözleşmesi akdedilmiş olup İşletme Devir Sözleşmesi kapsamında gerekli hukuki ve idari izinlerin alınması için Rekabet Kurulu'na izin başvurusu yapılması dahil resmi ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde iş ve işlemlerin başlatılmasına karar verilmiştir. Devir işlemleri Rekabet Kurulu onayı sonrasında gerçekleştirilecektir.''
'

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)