E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiCARFA, CARFB: Hedefler açıklandı---

CARFA, CARFB: Hedefler açıklandı

CARFA, CARFB: Hedefler açıklandı
17 Aralık 2013 - 15:14 borsagundem.com

CarrefourSA'nın yeni mağaza ve ciro hedeflerini açıkladı

CarrefourSA’nın çoğunluk hisselerinin Sabancı Grubu’na geçmesinin ardından yeni döneme ilişkin plan ve hedefler, Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer ile CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane’nin katılımıyla bugün, Maltepe’deki CarrefourSA Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıyla açıklandı.

CarrefourSA'nın, 2014’ten itibaren başta market konsepti, insan kaynakları ve teknolojik altyapı alanları olmak üzere yatırımlar gerçekleştirerek büyük bir değişime imza atmaya hazırlandığını ve yeni hedefler açısından 2014 yılının bir sıçrama dönemi olacağını vurgulayan Haluk Dinçer, CarrefourSA'yı 2016 yılında bin markete ulaştırmayı hedeflerken, çalışan sayısını 15 bin kişiye çıkarmayı planladıklarını söyledi.
Açıklamaların ardından CARFA hisseleri yüzde 3,14 prim yaparak 13,15 TL'ye ulaştı. CARFB hisseleride yüzde 3,34 primle 17 TL'den şilem görüyor.


 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)