E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCaner Erkin'e iki yıllık sözleşme teklifi---

Caner Erkin'e iki yıllık sözleşme teklifi

Caner Erkin'e iki yıllık sözleşme teklifi
18 Mayıs 2020 - 08:35 borsagundem.com

Beşiktaş yönetiminin Caner Erkin'e yıllık 1 milyon Euro maaş ile 2 senelik sözleşme önereceği öğrenildi

Beşiktaş yönetimi, Caner Erkin'e futbolcuya yıllık 1 milyon Euro maaş ile 2 senelik sözleşme önerecek.

Fanatik'in haberine göre Caner Erkin, şu anda Beşiktaş'tan 1.8 milyon Euro alıyor. Tecrübeli oyuncunun, önemli talipleri varken 800 bin Euro indirimli sözleşmeye nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Caner'in menaceri Batur Altıparmak yaptığı son açıklamada kimseyle görüşmediklerini ve karar vermek için sezon sonunu beklediklerini söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • izzet baş18 Mayıs 2020 09:49

     Memlekette  bin lira ile geçinssin diye  para  bekleyen milyonlarca insan varken böyle milyon dolar  sözlerini duymak istemiyoruz.  Yazık bu ülkenin ihracatını artırmak için asgari ücretle çalışan insanlarına... Evinde dertleriyle başbaşa olan onurlu vatandaşlara selam olsun.

  • Emrah18 Mayıs 2020 13:02

    Profesyonel spor dünyada böyledir.Helede futbolda sporcular bu paraları kazanırlar.Yalnız şunu unutma alt yapıda 100 yetenek futbolcu adaylarından yalnızca 10 tane futbolcu üst düzey olur. Diğerleri kaybolur yada alt liglerde oynarlar öyle ciddi para filanda kazanmazlar.Helede iyi eğitim almadıysa başka mesleği yoksa durumu çok zordur çoğunun.Sen kolay zannediyorsun sporu.100 metre depar at desem sahada nefes alamazsın ayrıca küçük yaşta sakatlanırsan spor hayatın biter.